IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Fog (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Soldier
avatar
Vrouw
IC Posts : 6

Character sheet
Leeftijd: Just turned 17
Partner: present, past, and truth unite, waken to the morning light ◕‿◕。 ♥
Quote: ''rule a world that loves us so I’ll learn to love myself''

BerichtOnderwerp: Fog (open)   zo dec 20, 2015 7:34 pm
Peri'el
"But wait, though it might all seem like it’s just waste of time Keep in mind, you’ve got a shot at making something out of Nothing, getting stronger through the darkest times Listen close, ‘cause here is why"

Het was nu alweer een tijdje geleden dat ze zich verbleef in dit vreemde, maar tegelijkertijd ook mooie gebied. Ze had het concept van de roedels en territoria inmiddels al wel redelijk door. De meeste gebieden van haar roedel kende ze inmiddels ook wel een beetje, maar de plek waar ze nu beland was kwam haar niet bekend voor. De brunette was aan de wandel gegaan en was voor ze het zelf doorhad een dikke mistlaag ingewandeld. Het enige wat ze tussen de mistwolken kon onderscheiden was een bevroren meer. Ze wist niet precies wat het was, maar het voelde vreemd om hier te zijn. Een gevoel wat ze niet kon beschrijven. Veilig voelde het in ieder geval niet.
Over veilig gesproken, dat voelde ze zich al helemaal niet meer toen er een gedaante in de mist verscheen. Als het een wolf of een mens geweest was, was het vast oké, maar helaas was dat niet het geval. De gedaante leek verdacht veel op dat van een beer. Een hongerig uitziende beer. Haar pootstappen kraakte in de sneeuw. Peri'el had verschillende mensen hier in wolven zien veranderen, en er was haar verteld dat ook zij over die gave beschikte. Helaas was dit haar nog niet gelukt. Het zou haar op dit moment van pas komen. Ze had niks om zichzelf mee te kunnen verdedigen mocht het dier besluiten aan te vallen. De brunette besloot zo kalm mogelijk te blijven, en bleef stokstijf staan. Wie weet zou het dier haar dan zo voorbij lopen.

{ OPEN


_________________
Is it so bad just to wanna live a fair, simple life? ---------
There’s gotta be a bunch others with the same thing in mind Can’t seem to run away from eight million of these aching pains In my heart, they remain and torture me everyday “Why was I born in the first place?” I think every time And though it may be like a miracle,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Vrouw
IC Posts : 22

Character sheet
Leeftijd: 18 y/o
Partner: There's no light in this camber of darkness
Quote: We'll take the hit straight to the face, and never look the other way.

BerichtOnderwerp: Re: Fog (open)   ma dec 21, 2015 4:47 pm

De kans was klein, maar je mocht nooit iets voor zeker aannemen. Aer mocht dan een rustige roedel zijn die niet zo snel problemen had met andere. Het zou ook een prima dekmantel zijn om met die reputatie juist wel aan te vallen gezien niemand hun zou verdenken. De reden dat ze zich dan ook in Aer gebied bevond was dan ook om wat meer over de roedel uit te vinden. De witharige was in een dichte mist terecht gekomen. De mist liet haar zich nog verrassend op haar gemak voelen, ook al was ze in een gebied waar ze niet thuis hoorde. Bij het horen van voetstappen draaide ze zich meteen met haar rug tegen een van de bomen aan. Het gebrom van een groot dier gaf haar de juiste richting. Het dier leek op een beer, een relatief magere. Verder stond er ook een mens, er kwam geen beweging vanaf. Langzaam maar zeker begon de beer in de richting van het persoon te lopen. Shay begon te rennen, richting het dier, nog net zo geruisloos als eerst. Ze greep de twee dolken die waren vastgebonden op haar rug, in iedere hand een. Nadat ze een sliding had ingezet richting de beer kreeg het dier haar door. Voor hij fatsoenlijk naar haar kon uithalen stak een van de dolken al een stuk in de zij van het beest. Zodra haar sliding een paar meter verderop tot stilstand kwam sprong de witharige omhoog met de dolk schuin voor zich uit. "Wat hulp zou fijn zijn." Zei ze tegen de ander terwijl de beer na een boos klinkende brul op haar af kwam gerend. De beesten waren verrassend snel, alle hulp zou dus ook van pas komen als je er tegen een ging vechten.

_________________
[Shay][Zale]

[Theme]
:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fog (open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: RPG :: AER :: GOLDLYN-
Ga naar: