IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 [ Open!! ] What makes a Man

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 19 years old
Partner: it's a fine romance ;
Quote: ARE YOU NASTY ?

BerichtOnderwerp: [ Open!! ] What makes a Man   wo nov 18, 2015 10:43 pm

we'll be higher than a blue flame
Cyril kwam vrij weinig op het centrale gebied. Hij besefte het zich niet echt, maar het was wel zo. Zijn huisje lag vrij diep in Ignis territoria en zijn werk bevond zich ook op het terrein van de roedel. Hij kwam dus nooit echt langs het centrale gebied op de weg naar werk of naar huis en voor hem was het gebied van Ignis (voor nu) groot genoeg om hem te vermaken. Hij vond warmwaterbronnen of een bar helaas niet interessant genoeg om helemaal naar dit neutrale terrein te reizen.

Zo nu en dan wisten zijn collega's en tevens vrienden hem zo ver te krijgen met hem naar de bar te gaan. Het was een leuke bar, dat moest Cyril toegeven, en de enige van zijn soort. Hij vermaakte zich altijd, maar dat kwam meer door zijn opgewekte, luide gezelschap dan de bar zelf. Hoewel, zoals eerder gezegd, hij het zeker geen verkeerde bar vond. Het was niet alsof er iets beters was, dus moesten ze het allemaal maar doen met wat er was. Roeien met de remmen die je had, werd dat genoemd. Nadat hij echter een lange vakantie aangevraagd had, werden zijn schaarse bezoekjes aan de bar geen bezoekjes meer, want waarom zou hij? Zo veel gaf hij niet om alcohol en om in zijn uppie naar een bar te gaan...

Dat was uiteindelijk toch wel wat hij deed. Hij had zijn onzekerheid over zijn spontane idee bedekt met een dikke grijns en een beetje haantjes gedrag, besloot zich te gedragen alsof hij helemaal lekker in zijn vel zat en hij het prima vond dat hij in zijn eentje de bar instapte. Fake it till you make it... De geur van zweet, drank en leer die hem als een klap in zijn gezicht begroette, was echter verrassend aangenaam. Het rook naar gezelschap en dat was iets waar Cyril steeds minder van aan het genieten was. Dat was het nadeel aan een hutje zo diep in het bos en vrijwel geen contact met de roedel... Ach, het was prima zolang zijn lief er was, maar de afgelopen weken... Met een zucht schudde hij die gedachten van zich af en liep hij zelfverzekerd op de bar en barista af. Hij kwam hier om lol te hebben, niet om zich zielig te voelen...

En lol had hij. De jonge shifter had al snel de pooltafel ontdekt en dat beloofde veel. Hij had er thuis ook zo een. Zijn vader had elke dag met hem gespeeld totdat Cyril hem verslagen had. Dat had hem 17 jaar gekost (ervan uitgaand dat hij vanaf zij geboorte gepoold had....), maar dat betekende wel dat hij nu meesterlijk goed was. En inderdaad, hij had potje na potje gewonnen. Even was de donkerharige jongen bezorgd geweest dat hij roestig geworden was, maar zelfs als dat het geval was, speelde hij de anderen er met gemak uit. Wat leuk. Hij was na twee potjes begonnen met het spelen om drankjes en had nu al meer biertjes dan hij waarschijnlijk op zou krijgen op de hoge, drie-potige tafel achter hem staan.

Na nog een potje gewonnen te hebben, stapte de jongen uiteindelijk toch even weg van de pooltafel. Hij liep naar zijn drinkbare 'trofee' toe en nam een slok van het biertje waar hij eerder al aan begonnen was. Toen hij echter achter zich een aanwezigheid voelde, draaide hij zich soepel om, zijn keu in zijn hand en zijn kenmerkende grijns om zijn lippen, om zijn gezelschap te bekijken. "Kwam je om me uit te dagen tot een potje poolen, of kan ik je ergens anders mee helpen?" tjirpte hij opgewekt, hoewel zijn enigszins verontrustende ondertoon met zijn grijns matchte.

OOC : Dit is een open topic~ Voel je vooral niet verplicht een post van dezelfde lengte te schrijven, zolang ik er iets mee kan vind ik alles goed <3


_________________
CHARACTER PROFILE PLOTTER
----------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 56

Character sheet
Leeftijd: 22 jaar
Partner: Love is like an ocean, it flows with tides. Never really gone, never high nor low.
Quote: “Human nature is like water. It takes the shape of its container."

BerichtOnderwerp: Re: [ Open!! ] What makes a Man   vr nov 20, 2015 11:41 pm

Mathias liep rustig door het centrale gedeelte. Het was hier veel minder gevaarlijk om rond te huppelen dan in het Ignis gedeelte. Niemand die je er op aankeek doordat je in andermans terrein rondhuppelde. Mathias had een blauwe vest aangetrokken en liep door de straten richting de bar. Waarom niet een drankje doen om daarna in je warme hut in slaap te sukkelen. Zo gezegd, zo gedaan. Mathias liep de bar binnen en bestelde een simpel frisje. Hij liet zijn ogen rustig gaan door de mensen die er hingen. Zijn ogen bleven hangen bij een persoon die persoon na persoon versloeg met poolen. Hij grinnikte toen een man teleurgesteld vertrok. Mathias kende het spel, had het van tijd tot tijd met vrienden gedaan voor hij in Rigor Mortis was gedumpt, maar zo goed als deze was hij niet. Daarnaast had hij door zijn dump ook nog eens geheugenverlies, waardoor de pooltafel vreemde niet te plaatsen kennis opriep. Rustig kwam de persoon bij de bar om blijkbaar iets te drinken. Mathias pakte zijn cola op en liep naar hem toe en de persoon had heb blijkbaar aangevoeld. ‘Nouja, uitdagen om een potje te poolen was niet mijn intentie, maar waarom ook niet?’ sprak hij kalm. ‘Veel uitdaging zal er niet aan zitten voor een persoon als jou,’ sprak Mathias grinnikend. Rustig keek hij naar de persoon voor hem en met een tevreden glimlach keek hij naar de persoon. Het contact was gelegd eens zien wat hij kon lospeuteren van deze kerel.

_________________


   
   
   

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 19 years old
Partner: it's a fine romance ;
Quote: ARE YOU NASTY ?

BerichtOnderwerp: Re: [ Open!! ] What makes a Man   za nov 21, 2015 3:01 pm

we'll be higher than a blue flame
Voor hem stond een jonge man. De ander was naar schatting enkele jaren ouder dan Cyril, hoewel de donkerharige jongen hem qua lengte wel versloeg. Het eerste waar Cyril echter naar keek, waren de sneeuwwitte lokken. Wit... Als je hem van achter zou zien, zou je vast denken dat het een oude man was. De helderblauwe ogen waren het tweede waar Cyril's gouden ogen zich op focuste, waarna zijn kenmerkende grijns zijn dunne lippen weer omhoog krulde en hij iets tegen zijn keu aan leunde. Zijn gezelschap vertelde hem hier niet te zijn om hem uit te dagen voor een potje poolen, waarbij Cyril zich direct afvroeg wat hem dan wel aangespoord had om op Cyril af te stappen. Zijn prachtige uiterlijk? Leuke persoonlijkheid? Cyril straalde vast een en al bloemetjes en vrolijkheid uit. Ha. Zijn gezelschap voegde er echter vervolgens een 'waarom ook niet?' aan toe, waarmee hij Cyril's onuitgesproken uitdaging aannam. Hij voegde eraan toe dat een wedstrijdje voor Cyril echter niet te bijzonder zou zijn, waarop Cyril direct zijn rug rechtte en de woorden luchtig weg wuifde.

"Je weet maar nooit! Men kan van alles een uitdaging maken," antwoordde hij vrolijk, hoewel de sluwe grijns nog steeds zijn gezicht decoreerde. Hij nam een tweede en laatste slok van zijn glas en liep naar de Pooltafel toe, die nu nog niet bezet was. "Ben je bekend met het spel?" vroeg hij de ander, niet opkijkend terwijl hij de ballen bij elkaar raapte en in de van plastic gemaakte driehoek legde. Zijn keu had hij tegen de rand van de pooltafel gezet om zijn handen vrij te hebben. "Hoe mag ik mijn tegenstander trouwens noemen?" De vraag was zomaar in zijn hoofd opgekomen, dus besloot de jongeman geen tijd te verspillen en het maar gewoon te vragen. Hij vond het toch altijd wel prettig om te weten tegen wie hij sprak, om een naam aan een gezicht te kunnen koppelen en het dus niet met bijnamen afgeleid van uiterlijke kenmerken zou hoeven doen.


_________________
CHARACTER PROFILE PLOTTER
----------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 56

Character sheet
Leeftijd: 22 jaar
Partner: Love is like an ocean, it flows with tides. Never really gone, never high nor low.
Quote: “Human nature is like water. It takes the shape of its container."

BerichtOnderwerp: Re: [ Open!! ] What makes a Man   zo nov 22, 2015 3:52 pm


Mathias zijn ogen waren gericht op de nieuweling voor hem. Ongetwijfeld speurde hij een bekende geur die heel licht op hem zat. Deze kerel is vaker bij de Ignisleidster geweest, dat was zeker. Mathias had een heldere uitstraling, maar had bewust gekozen voor de kalme en gereserveerde uitdrukking ten opzichte van dit vrij aanwezig figuur. Hij had tenminste de opgewekte aard, maar dat onderschatte Mathias niet. Mathias nam een slok van zijn drankje en keek toen naar Cyril ’Daar heb je een punt in, maar wat ik zojuist van je gezien heb is winnen nou niet bepaald een makkelijke taak,’ sprak Mathias met een tevreden blik in zijn ogen. Een beetje voeren van zijn minder geliefde medeshifter voor informatie is altijd welkom. Mathias was niet in opdracht hier, hij was immers net als het verkenningstochtje op eigen initiatief. Hij twijfelde of Leorina het uberhaupt wist. Ze hadden geen general op het moment, maar Leorina had wel de functie van luitenant op zich genomen. Met andere woorden had ze altijd nog meer zeggenschap. Mathias keek hem recht aan toen hij vroeg of hij bekend was met het spel. Mathias liep naar de rek waar de keu tegen aan was gelegd en pakte het blokje om te krijten. Zwijgzaam ging hij over de top en keek naar Cyril. ‘Zolang je zorgt dat de middelste zwarte bal draait als ik hem afschiet ben ik bekend met het spel,’ sprak hij grijnzend. En tegelijkertijd zal ik informatie loswrikken, maakte hij de zin in zijn hoofd af. Mathias keek naar Cyril en nam de laatste slok van zijn drankje. ’Ze noemen me Mathias,’ sprak hij kalm en knikte. Hij pakte de witte bal en wierp deze achter zijn ruk van zijn rechter naar zijn linkerhand en legde deze op de versleten stip van de pooltafel. Rustig pakte hij de keu en draaide deze sierlijk achter zijn schouder en boog door zijn knieën en keek met twee ogen over de keu naar de bal. Zijn ogen waren strak en berekend. In de hoop dat Cyril minstens zag dat Mathias dit spelletje vaker had gespeeld._________________


   
   
   

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 19 years old
Partner: it's a fine romance ;
Quote: ARE YOU NASTY ?

BerichtOnderwerp: Re: [ Open!! ] What makes a Man   zo nov 22, 2015 10:03 pm

we'll be higher than a blue flame
De man tegenover hem leek wel van een uitdaging te houden. Zijn woorden vormden een antwoord dat Cyril niet bepaald concreet kon noemen, maar waar hij toch genoeg aan had. Hij kon het dan ook niet laten eventjes te gniffelen. Voor welke partij winnen dan zo lastig was, had de ander er niet bij verteld. "Tja~," luidde zijn antwoord enkel geamuseerd, waarna hij zijn schouders theatraal ophaalde en zijn drankje weglegde. Tot nu toe was zijn witharige metgezel vermakelijk gezelschap geweest en hij had Cyril nieuwsgierig gemaakt. Wie was hij? Waar kwam hij vandaan? Cyril kon nu al zeggen dat hij het niet erg zou vinden nog wat langer met de ander in gesprek te zijn, hoewel hij het geen probleem vond dit boven een pooltafel te doen.

Nadat alle ballen op de goede positie lagen, haalde Cyril de driehoek weg en keek hij geamuseerd toe terwijl zijn tegenstander met het blokje in de weer was. "Ha ha," antwoordde hij enkel op de ander zijn woorden, een matchtende grijns om zijn lippen. "Aangenaam, Mathias, ik ben Cyril," sprak hij vervolgens, waarna hij geamuseerd naar zijn nu genaamde tegenstander knikte. Weer wat meer info over de interessante jonge man. Geïnteresseerd keek Cyril toe hoe Mathias zich met bal en stok (ha) voorbereidde. Cyril had wel vaker van dat soort dansjes gezien om in de flow te komen, of warm te worden, of waarvoor ze het dan ook deden, maar zelf deed hij er niet aan. Hij ging gewoon klaarstaan om vervolgens alle ballen er één voor één in de potten te tikken. Hij floot zachtjes toen hij de concentratie op Mathias' gezicht zag; In combinatie met zijn goede houding kon Cyril met gemak zien dat hij al wel eens eerder een potje poolen gespeeld (en waarschijnlijk gewonnen) had. Misschien zou Cyril hem toch niet zo vol inmaken als hij verwacht had. Hoewel hij nog steeds best zeker was van zijn skills. "Niet je eerste potje, hm? Laat maar zien!" Cyril zou voor nu nog om niks wedden. Eerst eens zien waar zijn tegenstander allemaal toe in staat was.


_________________
CHARACTER PROFILE PLOTTER
----------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 56

Character sheet
Leeftijd: 22 jaar
Partner: Love is like an ocean, it flows with tides. Never really gone, never high nor low.
Quote: “Human nature is like water. It takes the shape of its container."

BerichtOnderwerp: Re: [ Open!! ] What makes a Man   di nov 24, 2015 10:53 pm

Mathias keek geamuseerd naar hoe Cyril alle ballen op de juiste plaats legde in de driehoek. Het deed er niet gek veel toe, zolang het zwarte maar in het midden lag. ‘Nine-ball of Eight-ball?’ vroeg Mathias al ging hij er van uit dat Cyril de eightbal koos, gezien hij alle ballen in de driehoek had gelegd. ‘Hoewel hij met zijn vrienden de nine-ball variant met alle ballen had gespeeld, was het voor hem gewoonweg een standaard vraag geworden. Na antwoord gekregen te hebben glimlachte hij en krijtte hij de top nog extra af en liep toen naar de voorkant om zich klaar te maken. Even inkomen in zijn spel en hij wierp daarvoor de bal al behendig achter zijn rug door en legde hem toen maar neer om ongelukjes te voorkomen. Hij was onvoorspelbaar, maar ook zijn onhandigheid kon wel eens onverwachts optreden. Mathias zijn ogen keken over de keu met volle concentratie, de volledige ruimte werd wit en om hem heen voelde hij niets meer. Enkel hij, de keu en de pooltafel waren er. Hij hoorde een zacht gefluit. Rustig richtte hij de keu op het midden van de bal en hoorde Cyril nog net wat zeggen dat hij moest laten zien wat hij kan. Zijn geconcentreerde blik veranderde in een grijns en hij halde de keu met zijn linkerhand naar achter en stoot hem in een rechte lijn met kracht naar voren. De witte bal schoot recht tegen de eerste bal met flinke kracht en de driehoek spatte uiteen in enkele klakkende geluiden. De ballen zelf waren haast nooit direct er in. Zo ook deze ronde had Mathias er geen in een van de pockets gekregen. Hoewel dit ongetwijfeld niet zo zou blijven. Ik heb het gevoel alsof ik weet wat ik doe, inderdaad. Echter weet ik niet waarom ik dat precies weet, en dat was te begrijpen met de amnesia. Hij wist wat hij deed, maar niet van de tal van avonden met de vrienden. Mathias keek naar Cyril en glimlachte. ’Jouw beurt’.

_________________


   
   
   

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: [ Open!! ] What makes a Man   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[ Open!! ] What makes a Man
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: RPG :: CENTRAL :: THE BAR-
Ga naar: