IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Roedels/Elementen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rigor Mortis
Founder
Rigor Mortis
IC Posts : 5

Roedels/Elementen Empty
BerichtOnderwerp: Roedels/Elementen   Roedels/Elementen Icon_minitimevr okt 16, 2015 8:51 pm


Rigor Mortis; Roedels
Roedels/Elementen Cool14


Misschien was het je al opgevallen, misschien ook niet, maar hier op Rigor Mortis hebben wij op dit moment vier verschillende groepen. Deze zijn te vergelijken met roedels, maar ook niet helemaal. Het verschil is dat je bij een roedel meestal de mogelijkheid hebt je erbij te voegen of zelfs te verlaten. Dat is hier niet het geval. Bij aankomst in Rigor Mortis wordt jou karakter gedropt in een willekeurig gebied. Jou karakter heeft hier geen inbreng in (jij als speler natuurlijk wel).

KRACHTEN

De vier gebieden/roedels zijn gebaseerd op de vier elementen, en dat is niet voor niets het geval. Bij aankomst in Rigor Mortis krijgt jou karakter beschikking over krachten gebaseerd op de roedel waarin deze is gedropt. Ignis heeft beschikking tot vuur, Terra tot aarde, Aer tot lucht en Aqua tot water. Denk bij deze krachten niet meteen aan het maken van orkanen en vloedgolven, nee. Denk eerder aan wat kleinere dingen, als het bevriezen van bijvoorbeeld kleine prooidieren of voorwerpen, of jezelf (of een ander) voor enkele seconden laten zweven tijdens een sprong. Hoe hoger jou karakter in rang stijgt, hoe meer beheersing en macht deze krijgt in zijn of haar element.

RANGEN

Elke roedel is opgebouwd uit rangen. Het is mogelijk om rangen omhoog te gaan door actief mee te RPG'en. Voor Generals worden audities gedaan, een Lieutenant wordt gekozen door de General in overleg met het team in de RPG.

General: Alle elementen hebben een General. Van dit persoon wordt verwacht de shifters van zijn of haar element in de gaten te houden en deze aan te spreken wanneer hij of zij merkt dat er dingen uit de hand beginnen te lopen. Alle shifters van het desbetreffende element worden gezien als zijn of haar verantwoordelijkheid, en mocht er iemand zich misdragen is de General hier dus de dupe van.

Lieutenant: Zodra de General een shifter heeft gevonden die hij of zij genoeg vertrouwd kan hij beslissen deze de rang 'Lieutenant' te geven. Elke General mag één Lieutenant aan zijn zijde hebben staan die hem helpt zijn element in de gaten te houden en de vrede te bewaren. Dit hoeft niet altijd de opvolger van de General te zijn!

Specialist: Deze shifters worden gezien als 'te vertrouwen' en hebben een kleine inbreng op de ideeën van de twee hogere rangen. Door actief te RPG'en en in de RPG het vertrouwen van één van de twee rangen en een groot deel van de roedel te winnen kan jou personage naar deze rang stijgen.

First Class Soldier: Deze shifters hebben iets meer aanzien dan de gewone Soldiers, en ook meer beheersing over hun krachten. Wees actief in de RPG om deze rang te bemachtigen.

Soldier: Zo worden de overige leden van de roedel genoemd._________________

Founder-account!

Bij vragen of opmerkingen ---> PB ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
https://rigor-mortis.actieforum.com
 
Roedels/Elementen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: HANDBOOK :: INFORMATION-
Ga naar: