IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Kom chillen dan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Soldier
avatar
Vrouw
IC Posts : 2

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Heftig.
Quote: Ook heftig.

BerichtOnderwerp: Kom chillen dan   ma dec 07, 2015 4:46 pm

Reizen deed ze altijd in haar wolvenvorm, dat was gewoon makkelijker. Om haar nek heen droeg ze een tas, daarin zat haar kleding en een handdoek. Ze was op weg naar de hotsprings, om even rustig bij te komen en te relaxen. Haar staart zwiepte achter haar aan terwijl ze liep, haar grijzige ogen vooruit gericht. De warmte voelde ze al een tijdje aankomen voeren met de wind. Het was nog maar een klein stukje totdat ze er was en... shit. Het was druk. Geïrriteerd snoof Arryn en liep een stuk verder. Lekker dan. Dacht ze dat ze wel even rustig tijd voor zichzelf zou hebben. Achter een boom veranderde ze rustig terug naar haar andere vorm en kleedde zich om. Mooie rode bikini, met niet teveel andere poespas er aan. Ze keek, een stuk verderop was een kleiner plasje, die leek niet bezet door allemaal volk. Ook nog is lekker afgelegen. Mooi zo! Langzaam liep ze erop af, ze deed haar haren in een knot en plofte in het water. Lekker die warmte. Ze deed haar ogen dicht en ging achterover hangen, totdat ze iemand anders hoorde aankomen. Potverdorie.

&Leorina <3

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Administrator
avatar
Vrouw
IC Posts : 50

Character sheet
Leeftijd: 18 y/o
Partner: A small loan of a million dollars.
Quote: We all are absolute predators.

BerichtOnderwerp: Re: Kom chillen dan   ma dec 07, 2015 9:47 pm

De brunette legde haar opgevouwen kleding aan de kant en liep richting de verhitte bronnen met niets anders aan dan een zachte, witte handdoek om haar heen. Terwijl ze deze met een hand op zijn plek hield liet ze haar gifgroene blik over de verschillende Hotsprings. De grootste waren meestal het populairst. Shifters van verschillende roedels kletsten daar met z'n allen over het laatste roedel nieuws, hun liefdesleven of de roedel gossip natuurlijk. Ergens was het grappig om de verschillende roedels zo neutraal met elkaar te zien. Zo nu en dan lachte ze zelfs met elkaar. Meestal wierp Leo zich tussen de grote groepen, maar dit keer kwam ze voor wat ontspanning. Haar blik viel op een wat kleinere bron, gevuld door maar een persoon. Een onbekende. Leo stapte op de bron en de jonge vrouw af en hurkte naast de vreemdeling neer. ''Zin in gezelschap?'' zei de brunette met een grijns.

_________________


I SAY LIAR I SAY RISE IN HELL I STAND GAZING DOWN AT DEATH AS
THEY SAY WAR I’LL WAGE WAR I HATE WAR THEY SAY FIGHT FOR PEACE DOES IT EXIST?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Vrouw
IC Posts : 2

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Heftig.
Quote: Ook heftig.

BerichtOnderwerp: Re: Kom chillen dan   di dec 08, 2015 9:14 am

Natuurlijk een hele gezellige bende zo met z'n allen in zo'n hotspring, maar niet voor haar. Van veel drukte ging haar hoofd tollen en voelde ze zich ongemakkelijk. Ze hoorde iets naast haar en voordat ze haar hoofd gedraaid had hoorde ze de vreemdeling zeggen: ''Zin in gezelschap?''. Jeetje, wat een vraag. Een grijns trok rond haar gezicht omdat ze de vreemdeling niet eerder opgemerkt had. "Maar natuurlijk, neem plaats." zei ze rustig en gebaarde naar de hotspring waar ze in zat. "Ook de drukte ontsnapt? Of is het gewoon toevallig dat je bij mij komt zitten?" Ze was niet nieuwsgierig maar ze wilde wel graag alles weten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Kom chillen dan   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Kom chillen dan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: RPG :: CENTRAL :: HOTSPRINGS-
Ga naar: