IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Charlie cook Danzer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Soldier
avatar
Vrouw
IC Posts : 3

Character sheet
Leeftijd: 14
Partner: Yuk not me!!!
Quote: Just dans the dans of life!

BerichtOnderwerp: Charlie cook Danzer   ma dec 07, 2015 4:19 am

General:

Name: Charlie Cook
Nickname(s): Danzer
Age: 14 jaar
Gender: Female
Parents: I know that I have them, but I can not remember so well
Siblings: Unknown but i love to have a sister?
Tribe: Terra
Rank: Soldier

Inside:

Charlie is een vrolijk kind dat zich graag uit in dansen en zingen. Ze is erg koppig en blijft vast houden aan haar prinsiepes. Ook geeft ze nooit gauw toe en zal vechten voor haar gelijk al heeft ze het fout. Verder staat ze altijd klaar voor het pack. Verder is ze aardig, loyaal en betrouwbaar. Schend haar vertrouwen en je wenst dat je die grens nooit overschreden had.
Verder heeft Charlie echte ekster ogen. Alles dat glimt vind ze en wil Charlie behouden. Maar als iets echt niet van haar is geeft ze het wel zo eerlijk terug.

Outside human:

Length: 1,40 m
Weigth: 40kg
Build: Slank en rank lichaam en erg lenig als een echte danser, Ze heeft wel spieren. Ook heeft Charlie een sterke grip
Hair color: Zwart
Eye color: Ree bruin

Outside wolf:

Withers: 70cm
Build: Gewoon gebouwd, maar ze heeft sterke poten die haar in staat stellen snel te kunnen rennen. Ook is ze erg lenig zelfs in haar wolven gedaante.
Fur color: Zwart, grijs en een beetje wit.
Eye color: Groen

History:
Charlie komt uit een normaal gezin. Jaren voor haar familie naar Amerika reisde vanuit Afrika. Waren het al grootse dansers geweest. Hun naam vierde in Afrika hoogtij. Maar ze gingen op tour en waren nooit meer naar hun geboorte land terug gekomen en settelde zich in Amerika. Haar moeder richten er een dansschool op en Charlie vond zelf dansen ook heel erg leuk. Maakte haar niet uit wat voor dans, maar het liefste danste ze toch liever vanuit haar gevoel en vrij zonder vaste pasjes. Charlie was met haar vriendinnen aan het stappen toen er ineens een of andere freek in het rond begon te schieten. Charlie en haar vriendinnen rende voor hun leven. Iedereen was bang en wilde weg. Ze raakte al snel twee vriendinnen kwijt in die gaotische toestand. Maar ook haar beste vriendin Irma raakte door de mensen stroom al snel van haar.gescheiden. Charlie wist zich uit de massa te rukken en dook een eenzaam en leeg steegje in. Gek genoeg was er niemand die zag dat hier iemand stond... Een stem achter haar liet Charlie zo schrikken dat ze een hoge kreet slaakte en zich om wilde draaien. Maar de peralsoon achter haar was te snel voor Charlie geweest en greep haar zo vast dat ze nergens naar toe kon. Een prik in haar hals en alles werd zwart voor haar ogen. Tot ze ergens in een ander steegje weer wakker werd. In een land dat Rigor Mortis en in een dorp dat ze Centrale noemde...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Charlie cook Danzer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: IC :: CHARACTER-
Ga naar: