IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Way to go.. ( Closed )

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 19 years old
Partner: it's a fine romance ;
Quote: ARE YOU NASTY ?

BerichtOnderwerp: Way to go.. ( Closed )   za nov 28, 2015 9:19 pm

we'll be higher than a blue flame
Op avontuur gaan was een stuk minder leuk in zijn eentje. Hoewel hij nog steeds dezelfde adrenaline kick kreeg en de landschappen die hij zag nog steeds zijn adem wegnamen, was het gewoon minder leuk. Toen zijn vader kwam te overlijden, gingen hij en zijn lief nog wel eens op pad, maar nu ook zij weg was... Cyril ging nog vaak op stap, maar nooit met de intentie om een avontuur te beleven. Hij was altijd aan het zoeken, zoeken, zoeken. Vandaag was anders. Vandaag had hij in de vroege, frisse ochtend besloten er weer eens op uit te gaan voor recreatie, omdat hij het kon en het zo lang niet gedaan had en hoewel hij genoot, was hij zich er maar al te goed van bewust dat hij nog meer genoten had met iemand aan zijn zijde.

Wellicht had hij ook meer genoten als hij op Ignis territoria gebleven was. De jongvolwassene kon eigenlijk niet zo goed herinneren wanneer hij Ignis terrein verlaten had en zich op de landschappen van Terra begeven had. Het was mooi, zeker, hij kwam eigenlijk vrij weinig in de gebieden van de andere roedels, maar toch... Wellicht was het de wolf binnenin hem, die veel sterker over grenzen dacht dan Cyril zelf. Ach, zo lang hij hier niet met kwade bedoelingen was, kon hem niks aangedaan worden. De roedels waren relatief neutraal tegenover elkaar en hun gebieden waren open voor anderen, tot op zekere hoogte. Daarnaast zou Cyril liegen als hij hier op deze prachtige kliffen niet ooit terug wilde komen om van het uitzicht te genieten. Het was wonderschoon en het gevaar dat de kliffen en de gladde ondergrond boden maakten het alleen nog maar beter.

De jonge man stond op één van de kliffen, geen aandacht schenkend aan zijn omgeving maar enkel voor zich uit aan het kijkend naar het prachtige uitzicht dat zich voor hem uitstrekte. Hierdoor merkte hij de plotselinge harde windstoot echter niet tot deze hem bijna van zijn sokken duwde. Hij slaakte een geschrokken geluidje en dwong zichzelf wild zwaaiend in een poging zijn evenwicht te behouden van de kant af. In zijn worsteling niet de wilde golven in te tuimelen, had hij het echter voor elkaar gekregen zijn trouwring van zijn vinger af te duwen. De weerkaatsing van licht op het gouden sierraad trok direct zijn aandacht en geschrokken haalde hij naar de ring uit, maar hij was net niet snel genoeg. In zijn schrik van zowel de windstoot als het verliezen van de ring tuimelde hij achter de ring aan en natuurlijk, natuurlijk stapte hij verkeerd. Hij zette zijn voet op een wel heel glibberig stukje steen, waarop zijn voet weggleed en Cyril zijn evenwicht verloor. Zijn handen grepen om zich heen, op zoek naar houvast, maar het was tevergeefs. De jongen gleed een diepe maar enigszins nauwe grot in via een gat in de grond, kwam hard op zijn achterste terecht en kreunde pijnlijk. Enkele meters van hem af lag zijn ring.

Hij had geluk dat hij weg gestapt was van de klifkant of hij lag nu in de zee, maar dit was nou ook niet helemaal ideaal...

( & Zale + Zalvane! )
( Plot idee: Cyril trekt in zijn poging houvast te vinden iemand mee de grot in :'D Ze vragen numero 3 hen te helpen eruit te komen)
( Plot idee 2: Ze flikkeren alledrie de grot in. Succes, mannen. )

( Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen!! ;w; )


_________________
CHARACTER PROFILE PLOTTER
----------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 38

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: In fact, I was afraid of loneliness anytime
Quote: Some people decide that it's better to be hurt, than to be alone

BerichtOnderwerp: Re: Way to go.. ( Closed )   zo nov 29, 2015 5:55 pm

Voor de tweede keer in korte tijd had zijn richtingsgevoel hem compleet in de steek gelaten en was hij beland in het territorium van terra. Een lichte zeelucht was hem tegemoet gekomen, die had hij gevolgd tot hij uiteindelijk bij kliffen uit was gekomen. De kans om zijn ogen uit te kijken had hij niet. Er stond namelijke en ander persoon een stukje verder. Met voorzichtige passen liep hij in de richting van de ander om voor hij de kans had gekregen om te knipperen vastgegrepen werd aan zijn shirt voor amper een seconde. Met moeite hield de jongen zijn evenwicht. Op het moment dat Zale zelf een stap achteruit wilde zetten door de schrik ging het niet volgens plan. Zijn voet zette hij op een van de bijzonder gladde stenen waardoor hij zelf ook onderuit ging en de ander naar beneden volgde. Zijn landing was verrassend zacht, of hij was boven op de ander gevallen of er was nog iets anders in de grot was. Ergens hoopte hij dat hij gewoon boven op de ander was gevallen, gezien het niet zo geweldig voor hem uit zou pakken als er nog iets anders in de grot bevond.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Way to go.. ( Closed )
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: RPG :: TERRA :: MISTBURN-
Ga naar: