IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Up in the Hawk's Nest. ( closed )

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
General
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 20 human years old
Partner:
Quote: ❝ A SHADOW cast upon the wall is a SILHOUETTE and nothing more. ❞

BerichtOnderwerp: Up in the Hawk's Nest. ( closed )   wo nov 25, 2015 4:10 pm


molten eyes and

a smile made for war

Ráh was geen fan van hoogtes. Niet dat hij ze níét leuk vond, hij kwam gewoon simpelweg nooit veel hoger dan hij kon springen. Als wolf was Ráh veel te groot om in een boom te kunnen klimmen; uiteindelijk vernielde hij ze allemaal met zijn klauwen en de vrijwel alle takken hadden het onder zijn gewicht begeven. Daarnaast had het ook nooit echt nut gehad om in bomen te klimmen; Alles wat hij nodig had of wilde was op de grond te vinden en hij had Nae's excellente ogen en magnifieke vleugels om hem het beeld van boven het bladertak te vertellen. Hij had zijn neus om prooi of vijanden op te pikken en ontdekte gebieden liever te voet dan dat hij over ze uit keek en enkel kon dromen van de ver strekkende velden of bossen die hij van hoog boven enkel kon bekijken.

Pas toen hij meer tijd door ging brengen in zijn menselijke lichaam, begon het idee van bomen klimmen aantrekkelijker te worden. Voor recreatie in het begin, maar al snel kwam hij erachter dat bomen klimmen ook een prettige manier was om verschillende dingen te oefenen, zowel fysiek als mentaal. Inschatten, spieren, lenigheid en timing, vrijwel alles kwam aan bot en dat was wat het zo effectief maakte. Daarnaast waren zijn zintuigen ook veel minder gevorderd en begreep hij al snel waarom mensen masten en hoge torens bouwden. Klimmen en klauteren had Ráh snel geleerd, het was zelfs makkelijk geweest met zijn lenige lijf en goede inschattingsvermogen. Hoewel hij nog steeds niet frequent in bomen klom, vond hij de uitdaging van een nog hogere boom of een nog kalere boom toch altijd wel leuk.

Zo ook vandaag. Hij had net een succesvolle jacht afgerond en bewandelde nu Woodshade in zijn menselijke gedaante. Het masker en het bontstuk verborgen zijn gezicht terwijl zijn scherpe, gouden ogen een goede boom opzochten. Hij had in de relatief korte tijd waarin hij in staat was zijn menselijke gedaante aan te nemen nog lang niet alle bomen beklommen, dus was het altijd weer een avontuur. De jongen maakte zich nu al een beetje zorgen over wat hij zou moeten doen zodra alle bomen in Woodshade op waren... Ach, net als iedere keer dat de gedachte achter zijn ogen voorbij rolde, duwde hij het weg. Dat zou hij dan wel zien. Vandaag had hij een uitdagende boom gevonden die eruit zag alsof het nog wel eens lastig kon worden.

Dat viel uiteindelijk wel mee. Ráh was in recordtijd naar boven geklommen, hoewel hij zo hier en zo daar wel een verkeerde stap genomen had en zichzelf meerdere malen vast gezet had, met geen beschikbare takken in de buurt en een tak onder zijn eigen voeten die het elk moment zou begeven. De jongen was weer aan het afdalen toen hij enkele meters onder zich een onbekende gedaante had. De geur die aan de persoon onder hem kleefde, voor zover Ráhs mensen neus deze op wist te vangen, vertelde hem met een enkele snif dat hij niet van Terra was, hoewel de geur te vaag was voor Ráh om te achterhalen bij welke roedel hij dan wel zat. Zo stil als een muis klom Ráh nog verder naar beneden, tot hij binnen hoorbereik van de ander was. Daar ging hij op een dikke tak zitten, bracht even zijn hand naar zijn masker om vast te stellen dat het nog op zijn plek zat en sprak toen: "Dit is Terra territoria. Jij hoort niet bij de roedel..." Stiekem hoopte Ráh dat het beeld van een gemaskerde, donker geklede man hoog in een enkele meters boven hem de ander zou doen schrikken. Ha ha. Wie weet.

( & Zale! )

you know we're gonna be legends

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 38

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: In fact, I was afraid of loneliness anytime
Quote: Some people decide that it's better to be hurt, than to be alone

BerichtOnderwerp: Re: Up in the Hawk's Nest. ( closed )   wo nov 25, 2015 8:05 pm

Ontelbare bomen torende meters boven de jongen uit. Zijn handen had hij diep weggestoken zijn zakken. Zijn blauwe ogen gingen lang alle boomtoppen. Van buiten leek hij er vreselijk rustig onder, van binnen heerste er paniek. Dit was niet de plaats waar hij heen wilde, het was niet veilig om hier te zijn. Het was echter ook niet makkelijk om een weg terug te vinden. Alle bomen leken immers best veel op elkaar. Boven in de bomen klonk zo nu en dan geluid. Vogels. Bij het horen van een ander soort geluid in de bomen dan de vogels fronste de jongen lichtjes. In het zelfde tempo vervolgde hij zijn pad, alsof hij het geluid niet had gehoord. Stel het was een mens, die zou dan hoogstwaarschijnlijk van Terra zijn. De gene waar tot dit gebied toebehoorde, dit gebied waar hij eigenlijk niet hoorde te zijn. Als hij veel geluk had zou het persoon hem door laten lopen. De kans dat dat zou kloppen was vrij klein. Het persoon had zich immers niet laten zien en zou dan ook niet uit zijn op een vriendelijk gesprek of iets dergelijks. "Dit is Terra territoria. Jij hoort niet bij de roedel..." Bij het horen van de stem trok er een rilling over zijn ruggenwervel. Great. Zale liet zijn ogen nogmaals door de bomen gaan tot hij uitkwam bij een figuur. Bont en een masker, mannelijk, jong volwassen. "Daar was ik inmiddels ook al achter, en dat klopt inderdaad." Antwoordde Zale luid en duidelijk op wat de ander had gezegd. Een van zijn handen haalde hij uit zijn zakken om die vervolgens in zijn nek te leggen. "Zou je naar beneden kunnen komen? Omhoogkijken is nou niet zo geweldig voor mijn nek." Vervolgde hij op een vriendelijke toon met zijn typische grijns op zijn gezicht. Vijandig zou hij zeker niet gaan doen. Veel zin zou het niet hebben, als het op een gevecht zou uitlopen was hij uiteindelijk toch duidelijk in het nadeel. Geen wapens en een wolvenvorm die je niet kon vertrouwen. Een gevecht zou het niet worden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 20 human years old
Partner:
Quote: ❝ A SHADOW cast upon the wall is a SILHOUETTE and nothing more. ❞

BerichtOnderwerp: Re: Up in the Hawk's Nest. ( closed )   wo nov 25, 2015 8:56 pm


molten eyes and

a smile made for war

Ah. Helaas. De ander maakte geen geschrokken sprongetje, geen geluidjes op drie octaven hoger dan zijn eigen stem (hoewel Ráh niet wist hoe die dan klonk), zonk niet tot zijn knieën... In plaats daarvan keek hij op, speurde de bomen af tot hij Ráh daar zag zitten. Toen hij hem aankeek, kon de General hem pas echt goed bekijken. Hij was blank, dun en lang en had licht, kort haar. Ongeveer even lang als dat van Ráh, maar de indringer droeg het op een andere manier. Hij had helderblauwe ogen, waar Ráh zich uiteindelijk op focuste. Blauwe ogen... Aqua? Hij wist dat hij niet tot overhaaste conclusies moest komen, maar meestal hadden de wolven—mensen, de mensen— in Aqua blauw in hun kleurpalet en meestal was deze kleur terug te zien in hun ogen. Hoewel Ráh zelf, met zijn felblauwe haar, eigenlijk al een uitzondering van deze regel was. Toch ging Ráh er in zijn achterhoofd altijd vanuit, wellicht omdat hij het prettig vond te weten tegenover wie hij stond. Hij kon het altijd gewoon vragen, gezien dit zíjn territorium was, maar men kon niet altijd alles vragen.

De indringer haalde zijn handen uit zijn zakken, waarop Ráh direct zijn spieren aanspande, klaar om op te springen en van gedaante te veranderen, maar de ander had geen slechte intenties. De indringer gaf zelfs direct toe dat hij heel goed doorhad dat hij zich op 'vijandig' terrein begaf en dat hij inderdaad niet bij Terra hoorde, wat Ráh toch wat verraste. Zo, dat was makkelijk. Wat nu, wat nu? Voordat de General een goed besluit kon nemen, vroeg de ander hem met een grijns om de lippen of hij wellicht naar beneden kon komen. Ráh keek hem enkele seconden enkel aan. Hij liet geen woord over zijn lippen rollen maar nam langzaam en stil een besluit. "Waarom kom jij dan niet naar boven?" vroeg hij uiteindelijk. De ander was niet vijandig of aanvallend geweest, dus hoefde Ráh dat ook niet te zijn. Hem uit het gebied verwijderen zou waarschijnlijk zonder gedoe gaan, maar... De grenzen waren niet gesloten. Wolven van andere roedels mochten tot op zekere hoogte het gebied betreden als zij dit wilden en gezien de ander geen foute intenties leek te hebben, zag Ráh geen reden hem direct uit het gebied te verjagen. Behalve dan de haartjes in zijn nek die omhoog stonden en zijn aangespannen spieren want hij was een wolf en hij wilde geen indringers in zijn gebied— Hij schudde de gedachte met een trillende zucht weg, waarna hij zich weer wat kalmer op de vreemdeling richtte. "Hoe heet je en in welke roedel zit je?" vroeg hij in de eisende stem waar enkel een alfa over kon bezitten.

you know we're gonna be legends

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 38

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: In fact, I was afraid of loneliness anytime
Quote: Some people decide that it's better to be hurt, than to be alone

BerichtOnderwerp: Re: Up in the Hawk's Nest. ( closed )   za nov 28, 2015 6:31 pm

Er kwam geen antwoord van de ander. Zale begon zich met de seconde ongemakkelijker te voelen. Moest hij nou maar gewoon weg gaan? Of iets anders doen? "Waarom kom jij dan niet naar boven?" Vroeg de jongen hem uiteindelijk. Iets wat opgelucht haalde hij adem. Even krabde Zale aan zijn wang voor hij richting de boom liep. Maar hopen dat het niet een of andere valstrik was, en dat hij niet uit de boom zou vallen. "Ik ben niet de beste klimmer maar zal een poging wagen." Zei hij terwijl hij zich optrok aan de onderste takken van de boom. "Hoe heet je en in welke roedel zit je?" Vroeg het persoon in de boom hem al snel. Zijn stem klonk behoorlijk eisend, waardoor Zale kort zijn blauwe ogen fijnkneep. "De naam is Zale en ik kom van Aqua. Ik vermoed dat jij van Terra komt, dus wat is jouw naam?" Antwoordde de jongen al klimmend. Binnen de kortste keren had hij zich al vast zitten. Links en rechts geen tak waar hij op zou kunnen staan en de tak naar boven zat zelfs voor hem te hoog. Zijn blauwe ogen gleden over de takken onder hem. In zijn hoofd ging hij alle mogelijke paden omhoog af tot hij uiteindelijk een pad had gevonden dat misschien zou kunnen werken. Voorzichtig klom hij weer naar beneden en volgde het pad weer verder omhoog. Hoger dan de vorige keer kwam hij weer vast te zitten. Dat ging lekker zo. "Kun jij niet ook een stukje naar beneden komen, dat gaat denk ik wel en heel stuk sneller." Verzuchtte Zale terwijl hij het klimmen al half had opgegeven.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 20 human years old
Partner:
Quote: ❝ A SHADOW cast upon the wall is a SILHOUETTE and nothing more. ❞

BerichtOnderwerp: Re: Up in the Hawk's Nest. ( closed )   wo dec 02, 2015 10:46 am


molten eyes and

a smile made for war

De jongen krabbelde even aan zijn wang, waardoor het leek alsof hij twijfelde, maar stapte toen op de boom af. Ráhs lippen krulden in een grijns en zijn ogen lichtte op, hoewel het laatste verborgen ging onder zijn witte masker. Proberen, hm? De General had vandaag een moeilijke boom uitgekozen; zelfs hij had moeite gehad naar de top te klimmen. De ander moest goed zijn in bomen klimmen of heel lenig zijn, wilde hij verder komen. De lichtharige vreemdeling trok zich op in de boom, waarna hij Ráhs volgende vraag beantwoordde. Aqua, hm? Oké. Dat was niet zo erg. Aqua was oké. Voor zover Ráh wist, dan. Nae en zijn moord kraaien hielden de grenzen in de gaten en hadden tot nu toe niks negatiefs over Aqua met hem gedeeld, dus besloot Ráh maar in de ander te vertrouwen. Daarnaast, mocht hij hier met slechte bedoelingen zijn, dan kon Ráh hem direct neerhalen door simpelweg in een wolf te veranderen. Zijn gewicht zou de tak waar hij op zat breken en whoop, daar zou hij gaan. Niet dat hij dacht dat het nodig was. Hij voelde geen dreiging, voelde zich niet ongemakkelijk. De ander had geen vijandige houding of uitstraling. "Zale," probeerde Ráh de naam uit, "Ik ben van Terra ja." Vervolgens aarzelde hij even; Als hij zijn naam sprak, zou de ander deze dan herkennen? Hij wilde Zale niet afschrikken, was eigenlijk best benieuwd wie hij was. Zou het feit dat hij een General was de houding van Zale veranderen? One way to find out. Ráh hield sowieso niet van spelletjes en trucjes. "Mijn naam is Ráh," zei hij.

Hij kon de lach die over zijn lippen rolde niet tegenhouden toen hij Zale's vraag hoorde. Elkaar in het midden ontmoeten, hm? Dat was wel zo eerlijk: Nu had Ráh Zale alle moeite laten doen terwijl hij aan het niksen was. Zale had het geprobeerd, hij was nog best ver gekomen ook. Het zou nu eerlijk zijn als Ráh ook een beetje toegaf. Vandaar dat hij zichzelf overeind duwde en met lenige bewegingen omlaag klom, tot hij met weinig moeite bij de tak waar Zale vast komen te zitten was terecht kwam. De tak leek dik genoeg hen beide te kunnen dragen, dus liet Ráh zich zakken tot hij zat, zijn benen lichtjes heen en weer zwaaiend in de leegte onder hem. "Dus, Zale, wat doe je hier in Terra gebied?" vroeg Ráh hem waarna hij naar de ander opkeek, de nieuwsgierige twinkel in zijn ogen verloren achter zijn masker maar zeker niet afwezig in zijn stem.

you know we're gonna be legends

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 38

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: In fact, I was afraid of loneliness anytime
Quote: Some people decide that it's better to be hurt, than to be alone

BerichtOnderwerp: Re: Up in the Hawk's Nest. ( closed )   wo dec 02, 2015 5:24 pm

De jongen boven hem in de boom herhaalde zijn naam een keer waarna hij bevestigde dat hij van Terra kwam. Dat laatste viel wel te verwachten gezien het niet heel logisch leek om tegen een ander te zeggen dat hij zich in het verkeerde territorium bevond terwijl hij dat zelf ook was. "Mijn naam is Ráh," stelde de jongen zich voor. De naam kwam hem ergens van bekend voor. Dan was het of een problemen veroorzaker of een belangrijk persoon. Zale kon hem eigenlijk wel voor beide aanzien, vandaar dat hij dat maar even in het midden liet. "Aangenaam Ráh," zei hij met een vriendelijke glimlach. Tot zijn opluchting kwam de ander ook daadwerkelijk wat naar beneden na zijn vraag. Het zou wat zijn geweest als Ráh had gezegd dat hij dat niet zou doen en Zale toch helemaal naar boven zou moeten klimmen. Het duurde niet lang voor de jongen op de zelfde tak als hij zat. Het leek er op dat hij meer ervaring had met klimmen. Zale ging ook op de tak zitten zodat het wat makkelijker praten zou zijn. Zijn ene hand had hij op de boomstam gelegd voor wat meer zekerheid. Zijn evenwicht wilde soms niet helemaal meewerken namelijk. "Dus, Zale, wat doe je hier in Terra gebied?" Vroeg Ráh hem al binnen enkele secondes. "Basicly mezelf irriteren door mijn geweldige gevoel voor richting." Antwoordde Zale waarna hij even zuchtte. Hij kreeg het voor elkaar om vaak het verkeerde gebied in te lopen en er pas achter te komen zodra hij verdwaald was. De weg van central naar huis was al moeilijk voor hem.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 20 human years old
Partner:
Quote: ❝ A SHADOW cast upon the wall is a SILHOUETTE and nothing more. ❞

BerichtOnderwerp: Re: Up in the Hawk's Nest. ( closed )   ma dec 07, 2015 10:54 am


molten eyes and

a smile made for war

Ráh keek de ander nieuwsgierig aan en hoewel hij de naam ergens wel leek te herkennen, leek Zale Ráh niet als General te herkennen. Aan de ene kant maakte dit Ráh boos: Was hij echt zo onbekend? Had hij niet genoeg gedaan om bekend te zijn bij de andere roedels? Hij wist dat hij iemand was om voor uit te kijken, er moest rekening gehouden worden met hem en zijn roedel, maar blijkbaar... Hij besloot zich er niet over op te fokken. Dit was op zich ook wel leuk. De meeste mensen zouden het haast in hun broek doen als ze gesnapt zouden worden door de General van de gebieden terwijl ze deze gebieden indrongen. En al helemaal als deze roedelleider een masker op had en er nogal primitief uitzag. Maar nu kon Ráh hem uithoren als 'mede Soldier', wellicht zou de ander meer zeggen als hij dacht dat wat hij zei toch geen gevolgen zou hebben. Ráh was wel benieuwd.

Hij glimlachte kort naar de ander toen deze zei dat het aangenaam was, waarna hij even wegkeek om door de takken heen naar zijn gebied te kijken. Ráh grinnikte toen de ander zijn vraag sarcastisch en met een diepe zucht beantwoordde. Ráh had dat probleem nooit gehad; hij had altijd geweten waar hij heen moest, zolang hij met beide voeten op de grond stond. Zijn beschikking tot aardesturen had er waarschijnlijk wel een aandeel in, maar Ráh was er ook van overtuigd dat hij geboren was met een goed richtingsgevoel. Daarnaast was hij een wolf, die raakten niet verdwaald.

"Oh? Welke kant moet je op?" vroeg hij hem, waarna hij eindelijk weer terug keek naar de ander. Hij kende eigenlijk alleen het Terra territorium, maar hij wist tot op zekere hoogte welke gebieden aan die van hem grensde dankzij Nae. Hoewel hij dat eigenlijk vrijwel de dag daarna ook weer vergat. Hmm. Ach, hij kon doen alsof hij kon helpen. Misschien zou de ander een naam noemen en zou Ráh het opeens weten, of herinneren, of zo. Wist hij veel.

you know we're gonna be legends

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 38

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: In fact, I was afraid of loneliness anytime
Quote: Some people decide that it's better to be hurt, than to be alone

BerichtOnderwerp: Re: Up in the Hawk's Nest. ( closed )   vr dec 11, 2015 8:30 pm

Hoewel het moeilijk te zien was leek de jongen door het gebied te kijken. Zale volgde zijn blik een beetje en keek zelf ook door het gebied. Zijn blauwe ogen begonnen licht te glinsteren bij het beter bekijken van het gebied. Vanuit de boom zag het er vele malen beter uit dan vanaf de grond. Op de grond leek het gewoon een saai bos, vanuit de boom kon je pas de schoonheid er van zien. Ondanks dat hij Aqua gebied nog nét ietsjes mooier vond was dit een perfecte tweede keuze. "Oh? Welke kant moet je op?" Ráh's stem deed Zale weer opschudden uit zijn gedachtes waarin hij inmiddels weer verzonken was. De jongen met het lavendelkleurige haar liet een klein, vals grijnsje op zijn gezicht verschijnen. "Jullie kamp," zei hij met een lichtelijk duistere toon in zijn stem. De valsheid van de grijns verdween echter al binnen een seconde naar vriendelijkheid. "Kidding, ik moet terug richting Aqua gebied." Zei hij met zijn typische gegrinnik. Het was een vreselijk slechte grap waarschijnlijk maar zelf vond hij hem wel leuk. Of de ander het ook zo leuk zou vinden was echter de vraag.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 20 human years old
Partner:
Quote: ❝ A SHADOW cast upon the wall is a SILHOUETTE and nothing more. ❞

BerichtOnderwerp: Re: Up in the Hawk's Nest. ( closed )   di dec 22, 2015 11:33 pm


molten eyes and

a smile made for war

De jonge General bungelde wat met zijn benen terwijl hij met de ander sprak, waardoor de tak iets schudde. Haha. Hij vroeg zich af of Zale hoogtevrees had, hoewel hij dan waarschijnlijk niet de boom in geklommen was. Ráh was wel benieuwd wat Zale allemaal kon en waar zijn grenzen lagen. Hem plagen om zo zijn vragen stilletjes beantwoord te krijgen, was voor Ráh dan ook geen probleem. Terwijl hij zijn vraag vroeg, liet hij zijn blik wederom wegglijden van de ander en naar zijn gebied. Hij tuurde door de takken en bladeren naar de grond en de bomen en spotte hier en daar andere dieren.

Zale's antwoord deed Ráh echter direct weer opkijken. Met een verraste ruk hief hij zijn hoofd om de ander vijandig aan te kijken. Hij spande zijn spieren aan, klaar om aan te vallen, want aan vluchten deed de General niet. Het duurde enkele momenten voordat hij doorhad dat het een grapje was. Een grapje. Zodra hij dat doorhad, zakte hij weer wat in, hoewel zijn hart nog wel enkele slagen sneller sloeg dan normaal en hij de ander met een intense blik vanachter zijn masker aankeek. God, hij snapte nog steeds niks van menselijke interactie. Grapjes. Natuurlijk was het een grapje. Ráh vroeg zich af of hij het ook gezegd had als hij geweten was wie Ráh was...

Zale bleek dus niet echt op weg te zijn naar het Terra kamp, maar terug naar zijn eigen gebied. Hmm. Het bos grensde aan Aqua gebied, dus de grens was waarschijnlijk niet heel ver van hun huidige plek. Het bos was namelijk langer dan het breed was. "Je kan je weg makkelijk terug vinden als je vanaf een hoog punt rondkijkt. Oh hey, wat een toeval! We zitten in een boom!" sprak Ráh ondeugend, waarna zijn mondhoeken opkrulden in een plagerig grijnsje. Het was Zale niet gelukt bij Ráhs eerdere plek in de boom te komen, hij betwijfelde dat de ander het zou lukken helemaal naar de top te klimmen. Hoewel hij nog veel niet begreep van de complexe manier waarop mensen met elkaar omgingen, kon hij zo nu en dan een echte klier zijn. Haha. En dit was een General...

you know we're gonna be legends

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 38

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner: In fact, I was afraid of loneliness anytime
Quote: Some people decide that it's better to be hurt, than to be alone

BerichtOnderwerp: Re: Up in the Hawk's Nest. ( closed )   za dec 26, 2015 6:38 pm

De spanning kwam duidelijk op het lichaam van de ander te staan toen Zale zijn grap maakte. Zijn hoofd werd geheven spanning kwam te staan op de rest van het lichaam. Zodra het grapje aan kwam zag de jongen de ander weer wat ontspannen. "Je kan je weg makkelijk terug vinden als je vanaf een hoog punt rondkijkt. Oh hey, wat een toeval! We zitten in een boom!" Een grijns verscheen op het gezicht van Ráh terwijl hij sprak. De jongen met het lavendelkleurige haar grinnikte even om de woorden van de ander. "Echt? Ik dacht dus serieus dat we op een berg waren." Antwoordde Zale op een duidelijk sarcastische toon waarna hij nog even snel in het rond keek en vervolgens zijn blik met de boomstam mee omhoog liet glijden. "Dan zouden we hoger moeten en ik ben niet zo'n goede klimmer als jij." Vervolgde hij met zijn hoofd in zijn nek om goed naar boven te kunnen kijken. Zodra hij zijn woorden had uitgesproken keek hij Ráh weer aan, of nouja, voor zo ver dat kon.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Up in the Hawk's Nest. ( closed )   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Up in the Hawk's Nest. ( closed )
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: RPG :: TERRA :: WOODSHADE-
Ga naar: