IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Ráh

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
General
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 20 human years old
Partner:
Quote: ❝ A SHADOW cast upon the wall is a SILHOUETTE and nothing more. ❞

BerichtOnderwerp: Ráh   di nov 24, 2015 5:38 pm

❝ there's a sun in your eyes ❞

GENERAL


Naam: Ráh
Leeftijd: 20 mensenjaren
Verjaardag: 3 juni
Geslacht: Mannelijk
Element: Aarde
Gave(n): TBA
Lengte: 1.72m
Seksualiteit: Panseksueel & Aromantisch


PERSONALITY

Ráh komt op vele vlakken erg overeen met zijn element. Hij is koppig en moeilijk op andere gedachten te brengen, maar hij staat ook zeer stevig op zijn benen en laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Ráh kan een stootje wel aan en is ook niet bang stootjes uit te delen. Hij kan zonder problemen terugvallen op geweld als oplossing, hoewel hij zijn roedelleden en vrienden nooit fysiek pijn kan doen. Ráh heeft enkele gevoelige snaren en wanneer die geraakt worden, voelt hij zich al snel aangevallen en gaat hij automatisch van zich afbijten. Hij kan ook snel boos worden en zodra hij eenmaal geïrriteerd of geërgerd is, luistert hij naar niemand meer. Hier komt ook zijn koppigheid weer bij kijken. Het is ontzettend moeilijk hem van gedachten te doen veranderen en zodra hij eenmaal een plan of een idee heeft, kan vrijwel niemand hem er nog van weerhouden. Enkel zijn Luitenant zou hiertoe in staat kunnen zijn. Ráh respecteert zijn Luitenant enorm. Hij kiest deze shifter erg zorgvuldig en grondig uit, zodat hij zeker weet dat hij de meest capabele persoon uit de roedel aan zijn rechterhand heeft staan. De mening en ideeën van zijn Luitenant zin zeer belangrijk voor Ráh en hij zal ook vrijwel altijd eerst even naar zijn Luitenant kijken voordat hij plannen uitvoert of veranderingen doorzet.

Ráh is namelijk erg loyaal. Hij is loyaal naar zijn Luitenant, naar zijn vrienden en naar zijn roedel. In zijn ogen wordt familie niet door bloed bepaald, maar door hoe veel je om elkaar geeft en hoe dichtbij je bij een ander staat. Ráh ziet zijn roedel als zijn familie. Hij zou dan ook door het vuur voor hen gaan. Regels breken is geen probleem, zolang zijn roedel maar gelukkig is en krijgt wat ze nodig hebben en verdienen. Hij zou door het stof gaan, zou het succes van zijn roedel ten koste van zichzelf laten gaan, zolang zijn roedel maar gelukkig is. Wanneer Ráh dan ook een dreiging richting de roedel opmerkt, zal hij zich zeer vijandig opstellen en overhaastte beslissingen maken om zijn roedel te beschermen. Hierdoor kan Ráh makkelijk als de 'slechterik' gezien worden. Als het geluk van zijn roedel ten kosten van de andere roedels zou gaan, zou hij het alsnog doen. Hij voelt geen verantwoordelijkheid om voor de andere roedels uit te kijken: Als ze een positieve bijdragen kunnen leveren is het goed, maar zodra ze in zijn weg staan, zal hij ze wegvlagen.

Ráh is echter zeker geen onsympathiek persoon. Eén op één kan hij wat stijfjes of ongeïnteresseerd overkomen, maar hij is eigenlijk een heel gezellig persoon. Ráh is namelijk ontzettend nieuwsgierig. Hij leert graag dingen en neemt graag informatie in zich op, vooral als dit over de mens gaat. Gezien Ráh nog maar een korte tijd over een menselijk lichaam beheerst, weet hij vrij weinig van gewoontes, tradities en hobbies, maar hij wilt dit maar al te graag leren. Hoewel Ráh tot op zekere hoogte respect verwacht, kan hij anderen als gelijken behandelen als zij hem dingen kunnen leren. Gelukkig voor hem is Ráh een snelle leerling en heeft hij een breed talentenvlak. Voordat je deze gezellige kant van Ráh echter kunt leren kennen, moet je wel door zijn intimiderende masker heenkomen. Hij is een ware leider en dit is aan zijn houding en uitstraling te merken. Als je onrespectvol met hem omgaat, kan je problemen verwachten. Zijn ongewone uiterlijk is ook enigszins afstotend en hoewel hij relatief klein van stuk is, is het met één blik al duidelijk dat je met deze roedelleider niet kunt sollen.


ANIMAL APPEARANCE

Ráh uiterlijk als wolf staat in redelijk contrast tot zijn menselijke lichaam. Als wolf is Ráh namelijk enorm. En met enorm wordt écht groot bedoeld. Zijn gespierde lijf torent boven andere wolven uit zelfs als hij op vier poten staat. Daarbovenop heeft Ráh ook nog een spierwitte vacht, waarmee hij ook veel aandacht trekt. Hij heeft hier echter geen problemen mee. Hij laat graag zien dat hij er is, wilt dat mensen op de hoogte zijn van zijn aanwezigheid. Van zijn blauwe menselijke lichaamshaar is niks terug te zien. Enkel zijn oogkleur komt overeen met die in zijn menselijke gedaante: Een kleur op het randje van goud en geel. Deze ogen kijken echter verrassend nuchter de wereld in, ondanks zijn respect afdwingende uitstraling en uiterlijk. Er is een sprankel in die ogen, een vriendelijke warmte die verloren gaat wanneer hij van gedaante veranderd. Verder heeft Ráh een zwarte, vochtige neus, donkere lippen en zalmkleurige donker gevlekte pootkussens. Zijn vacht heeft een wat ruwe textuur maar is nog steeds prettig om aan te raken. Hij heeft een volle staart en relatief korte oren.


HUMAN APPEARANCE

Ráh is relatief klein. Met zijn 1 meter 72 moet hij vaak naar mensen opkijken, hoewel hij dit niet perse als probleem ziet. Pas wanneer andere mensen er opmerkingen over maken of zich duidelijk beter voelen vanwege enkele centimeters extra in lengte, zal hij zich gaan irriteren. Ráh is slank en lijkt weinig spiermassa te hebben, hoewel dit zeker niet het geval is. Als mens is hij snel en lenig, maar ook erg sterk. Dit heeft hij te danken aan goede en regelmatige training. Ráh heeft een enigszins bleke huid die maar niet lijkt de kleuren in de zon, hoewel hij wel veel tijd buiten besteed. Zijn huid is egaal, hoewel hij zo hier en zo daar wel littekens heeft van jachten of gevechten. Deze littekens worden echter vrijwel allemaal bedenkt en trekken geen aandacht. Ráh heeft op zijn wangen rode tekens getatoeëerd gekregen, die zijn felle ogen accenturen. Ráh heeft namelijk heldere, geelgoude ogen omlijst door volle, donkere wimpers. Hij heeft een vaak geïnteresseerde maar toch wat afstandelijke blik in zijn ogen en kijkt anderen vrij weinig aan. Ráh heeft lichtblauw haar dat tot net voorbij zijn oren valt. Korte lokken bedekken ook zijn voorhoofd.

Hij bedekt dit alles echter vaker wel dan niet met een masker en een groot stuk bond dat aan de rand van het masker vast zit. Hierdoor is de bovenste helft van zijn gezicht en zijn hoofd verborgen. Hij draagt verder ook erg bedekkende kleding, waardoor er weinig huid te zien is. Het masker heeft een gebroken witte kleur met rode details, donkere gaten voor de ogen en twee imponerende hoorns aan de zijkant. Door het bont dat hij over zijn hoofd draagt, lijkt hij groter en maakt men snel een associatie met zijn dierlijke vorm, omdat het bont dezelfde spierwitte kleur heeft als zijn vacht. Dit was echter niet perse de bedoeling, hoewel Ráh het niet erg vind. Het masker en zijn donkere kleding geeft hem een mysterieuze en enigszins dreigende uitstraling wat past bij een ongetemde roedelleider zoals hij. Zo nu en dan zal hij zich echter ook in behoorlijk alledaagse kleding vertonen: Geen masker, geen bont, hij is dan bijna niet te herkennen.


HISTORY

Ráh is als éénjarige wolf in het gebied gedropt. Verdwaald, verward en zonder kennis van zijn menselijke toevoeging, dwaalde hij enkele dagen rond, tot hij gevonden werd door een wolf die hem onder zijn vleugel wilde nemen en hem wilde helpen met het wennen aan dit gebied en het ontdekken van zijn nieuwe krachten. Enkele weken gingen voorbij waarin Ráh merkte dat zijn adoptieve 'vader' door steeds meer wolven omringd werd. Ze trokken naar hem toe, keken naar hem op en luisterden naar hem. Ook merkte Ráh op dat ze net als hij allemaal over hetzelfde element beschikten: Aarde. Hoewel het verschil qua bekwaamheid tussen alle wolven erg verschilde, leerden ze net als Ráh allemaal hun kracht te beheersen. Wat de anderen echter niet hadden en Ráh wel, was een gave. Hij wist zelf niet zeker wat het was en of het überhaupt iets was, merkte hij dat wanneer hij zich immens concentreerde of hele hevige emoties voelde, hij anderen als poppen kon laten bewegen. Het waren echter maar kleine dingen: Hij kon ze dringen naar hem op te kijken, kon enkele poten laten bezwijken en kon oren en staarten platleggen of doen kwispelen. Zijn vader merkte echter op hoe hij zo nu en dan dit soort verschijnselen vertoonde en al snel begon hij zijn zoon erin te trainen.

Ondertussen was de groep wolven een roedel geworden met Ráhs vader aan de leiding. De roedel kreeg de naam Terra, hoewel deze later pas door Ráh erkend zou worden. Wat Ráh ondertussen niet wist van zijn roedel, was dat sommigen in staat waren van gedaante en soort te veranderen. Wanneer hij ze zag, waren ze wolven, maar velen waren wanneer ze niet op roedel gebied waren, gewoon mens. Ráh bleef zowel zijn gave als zijn element trainen en bekommerde zich niet over zijn mogelijkheid om ook in een mens te veranderen.

Pas een jaar na zijn aankomst in het gebied, op tweejarige leeftijd, veranderde hij voor het eerst. Het was onbedoeld geweest, maar zeker niet onwelkom. Zijn menselijke vorm had echter één nadeel: Hij had geen controle meer over zijn Body Possession gave. Wat er gebeurde was namelijk dat wanneer hij mensen met zijn felle ogen aankeek, zij compleet verstijfden. Ráh zelf leed hier echter ook onder, want ook hij was op het moment dat hij oogcontact maakte amper in staat weg te kijken. Om deze reden had zijn vader, die ook in een mens kon veranderen maar veel liever in zijn wolvengedaante verkeerde, een masker gemaakt om zijn ogen af te schermen. Dit deed hij enkel met goede bedoelingen en Ráh was hem hier dan ook erg dankbaar voor. Terwijl Ráh zich nu ging focussen op het beheersen van zijn ogen, was zijn vader langzamerhand op zoek gegaan naar een opvolger. Hij was oud en was kreupel geworden tijdens een jacht.

Toen Ráh's vader zag dat zijn zoon zijn gave onder controle gekregen had, besloot hij dat Ráh de juiste opvolger was. Hij was fysiek sterker dan de meeste anderen en was een stuk groter, waardoor hij fysiek geschikt was. Verder had hij ontzettend uithoudingsvermogen en liet hij zijn staart niet hangen, wat hij getoond had tijdens zijn strijd tegen zijn gave. Ráh nam het leiderschap aan en werd enkele maanden voordat hij drie werd roedelleider.


TRIVIA

x Doordat een wolf anders oud wordt dan een mens, verschilt Ráhs dierlijke 'leeftijd' met die van zijn mensengedaante. De wetenschappers hebben echter een fout gemaakt bij zijn creatie, waardoor Ráh's wolf en mens niet op hetzelfde tempo ouder worden. Ráh is als wolf momenteel 3 en als mens is hij 20. Ráh lijkt in zijn gezicht echter erg jong, waardoor het contrast tussen mens en dier nog groter is.

x Ráh is nu enkel nog in staat anderen te 'verstenen' als hij zich echt goed concentreert. De enige reden dat hij hier in het verleden toe in staat was, was het verschil van brein capaciteit tussen een mens en een wolf. Hoewel Ráh over enorme intelligentie als wolf beschikt, is zijn brein niet tot hetzelfde instaat als zijn menselijke brein. Door de plotselinge verandering werd zijn gave ontzettend gestimuleerd wanneer hij zijn menselijke gedaante aannam. Momenteel heeft hij in zijn dierlijke vorm vrijwel geen beschikking tot zijn gave en kan hij in zijn menselijke gedaante enkel kleine dingetjes doen. Om zijn gave te kunnen activeren, moet hij naar zijn doelwit kijken. Hoe kleiner zijn doelwit, hoe makkelijker en meer hij de ander ook kan manipuleren.

x Hoewel Ráh het masker niet meer nodig heeft vanwege zijn gave, blijft hij het toch dragen. Het masker is kenmerkend voor hem geworden en toont voor hem en zijn roedel dat híj de leider is. Verder heeft Ráh nooit problemen gehad met het dragen van zijn masker en is hij er dus nooit mee opgehouden.

x Enige tijd voordat hij General werd, kwam Ráh in contact met zijn totemdier. De kraai was wat klein van stuk, maar had een vlucht kraaien onder zich staan. Hoewel Ráh en de kraai, die Nae heet, niet perse onafscheidelijk van elkaar zijn en een zeer nuchtere relatie hebben, doet Nae wel alles wat Ráh van hem vraagt. Ráh gebruikt hem en zijn vlucht kraaien om zijn gebied en de grenzen met andere roedels in de gaten te houden. Zo nu en dan gebruikt hij hen zelfs voor spion-achtig werk, hoewel hij dit zoveel mogelijk probeert te voorkomen.

x Ráh bevindt zich liever in zijn dierlijke vorm, gezien hij van origin ook een wolf was. Echter kan hij zeer slecht communiceren als wolf, dus is hij vaak genoodzaakt alsnog zijn menselijke vorm aan te nemen. Het is geen echt probleem, want hij voelt zich in beide gedaanten prettig, maar toch had hij het ook niet erg gevonden altijd in zijn dierenvorm te kunnen blijven.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ráh
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: IC :: CHARACTER-
Ga naar: