IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Tuned in ❥ (OPEN)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Soldier
avatar
Vrouw
IC Posts : 6

Character sheet
Leeftijd: Just turned 17
Partner: present, past, and truth unite, waken to the morning light ◕‿◕。 ♥
Quote: ''rule a world that loves us so I’ll learn to love myself''

BerichtOnderwerp: Tuned in ❥ (OPEN)   ma nov 23, 2015 9:02 pmBewonderd slenterde de jonge shifter over de voor iedereen toegankelijke markt. Het was nu al een tijdje geleden dat ze hier terecht was gekomen, maar het begon haar eigenlijk steeds meer te bevallen. De sfeer op de markt was echter anders dan op andere plaatsen in het gebied. Verschillende handelsmannen en vrouwen stonden achter hun kraampje en probeerde hun specerijen te ruilen voor andere goederen. Anderen schreeuwde alle voordelen over hun goederen over de markt en probeerde zo de aandacht te trekken, wat ze meestal ook lukte.
Na een tijdje slenteren kwam ze bij een kraampje met zelf gevlochten goederen. Haar ogen vielen op een gevlochten armband. Voorzichtig pakte ze het sieraad van het houten oppervlak en deed een poging deze om te doen om te kijken hoe het haar zou staan. De kans om het goed te bekijken kreeg ze niet, want al snel trok een boos uitziende verkoper het sieraad uit haar handen. ''Eerst betalen, jongedame.'' bromde hij voor hij zijn armen over elkaar sloeg. Een beetje verbaasd maar vooral geschrokken keek ze de man aan en maakte een snelle buiging als teken dat het haar speet, waarna ze zich snel omdraaide en zich weer tussen de menigte mensen wurmde. Al snel was ze het incident alweer vergeten. Vanuit een kleine open plek op de markt klonk muziek. Nieuwsgierig probeerde ze de menigte die zich rond de muziekanten bevond door te komen, tot ze zich aan de voorste rij bevond. De instrumenten leken zelf gemaakt. Enkele mensen kwamen de kleine open plek op en begonnen te dansen op de vrolijke tonen. Per vroeg zich af of deze mensen uit dezelfde roedel kwamen, of dat vijandigheid hier gewoon geen rol speelde. Hoe dan ook, ook zij voelde zich aangetrokken tot de muziek. De brunette voegde zich bij de dansende enkelingen. Wat ze precies aan het doen was en hoe ze dit geleerd had wist ze niet precies. Haar bewegingen leken eigenlijk gewoon vanzelf te gaan, alsof het iets was wat ze al jaren beoefende. Glimlachend draaide ze zich naar een van de vreemdelingen in het publiek en stak haar hand uit als uitnodiging deze in haar dans mee te nemen._________________
Is it so bad just to wanna live a fair, simple life? ---------
There’s gotta be a bunch others with the same thing in mind Can’t seem to run away from eight million of these aching pains In my heart, they remain and torture me everyday “Why was I born in the first place?” I think every time And though it may be like a miracle,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 20 human years old
Partner:
Quote: ❝ A SHADOW cast upon the wall is a SILHOUETTE and nothing more. ❞

BerichtOnderwerp: Re: Tuned in ❥ (OPEN)   di nov 24, 2015 7:07 pm


molten eyes and

a smile made for war

Hij kwam vrijwel nooit in de centrale gebieden. Ten eerste omdat hij dan in zijn menselijke vorm zou moeten veranderen, want er was daar geen plek voor een wolf. Ten tweede omdat hij zijn territoria prima vond. Hoewel het zich bevond in een relatief klein bos, was er toch meer dan genoeg bewegingsruimte en kon Ráh zijn dagen gemakkelijk vullen met het ronddwalen of doorreizen van zijn gebied. Maar vandaag was het weer mooi en de jacht was soepel en snel verlopen, waardoor ze veel eerder klaar waren geweest dan ze uitgerekend hadden. Het was hem vervolgens aangeraden om eens een bezoekje te brengen aan de Market Place, nadat een van de wolven in zijn jachtpartij opgevangen had dat hij daar nog nooit geweest was. Dus, zonder masker of bontstuk, maar wel in zijn stamklederij was hij op weg gegaan naar het zo schaars bezochte centrale gebied.

Hij moest heel eerlijk zeggen: Zo slecht was het nog niet. Dit terrein, een marktplaats, was gevuld met vreugdevolle zielen en stemmen die op ieder denkbaar volume spraken. Het was ook eigenlijk wel goed om zijn gezicht eens te laten zien hier. Wellicht zou het de mensen uit zijn roedel die achter de kraampjes stonden stimuleren. Een deel van het inkomen kwam toch wel van de markt vandaan, dus was het werk dat zij hier leverden, het oh zo menselijke werk, toch erg gunstig en gewenst. Daarnaast was het eigenlijk toch wel interessant om te zien wat de andere roedels te bieden hadden. Als hij iets kon leren, zelfs als het van een andere roedel was, dan stond hij er voor open. De roedelleider merkte echter dat hij uiteindelijk toch altijd bij de Terraanse kraampjes eindigde en hun werk het meest bewonderde.

Op een gegeven moment trokken de klanken van muziek hem weg bij een kraampje met rijkelijk versierde aardepotten en leidden hem een groep mensen in. Achter en rondom hem kwamen steeds meer mensen te staan terwijl ze gezamenlijk toekeken naar het muziekspel en de enkele dansende mensen. Toen één van deze figuren, een jonge vrouw, uiteindelijk haar hand naar hem uit stak, haar dans onderbrekend om hem uit te nodigen, nam Ráh haar hand na enkel een seconde twijfel aan. Hij stapte uit de groep mensen en keek oplettend naar de bewegingen die haar armen en voeten maakten. "Ik kan niet dansen. Kan jij het me leren?" vroeg hij het meisje met een stem ruw van het schaarse gebruik. Als hij kon leren, was hij tot veel bereid!

( Heb een Ráh ;w; )

you know we're gonna be legends

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Vrouw
IC Posts : 68

Character sheet
Leeftijd: 19
Partner: Light is easy to love. Show me your darkness
Quote: No need to throw me to the wolves, they come when I call

BerichtOnderwerp: Re: Tuned in ❥ (OPEN)   di nov 24, 2015 10:18 pm

Haar in een losse vlecht met sterk ruikende bloemen er in gevlochten liep een jonge dame tussen de kraampjes door. Vandaag was Inej niet Inej. Haar geur was ook niet meer van haar, ze was undercover. Vanochtend had de jonge teef in modder liggen rollen om haar geur kwijt te raken en nu de kruiden en bloemen in haar haar. Ook was ze bijna niet te herkennen, ze had ene jurk aan, een JURK. vandaag was ze een gewone wolvin die mee was gekomen naar het markt om spullen te verkopen. Ze had gewoon dingen me gesjouwd en liep nu rustig rond. Het was een heerlijke sfeer die haar hart vulde met vreugde.
Als Inej kon kiezen was ze het liefst in haar wolven vorm, maar op twee benen lopen had zo nu en dan zijn voordelen, ze kon zich makkelijker verbergen en hé het was best wel handig om dingen te kunnen pakken met zowel je handen als iets in je mond vast te houden. Terwijl ze bij de aqua kraampje stond ving haar scherpe gehoor een vrolijk deuntje. Dit deuntje kende ze, haar vader had har hier op leren bewegen, toen ze zich naar voren drong zag ze hoe wolven in hun mensen vorm danste. De oude herinneringen kwamen omhoog en een vrolijk glimlach sierde haar gezicht waardoor het een stuk jonger uitzag. Zonder echt te kijken naar wie naast haar stond pakte ze diegene's hand en trok hem mee naar het midden. Het kon haar momenteel weinig schelen wie ze te pakken had, ze wou gewoon plezier hebben.
Ik kom ook gezellig binnen dringen Very Happy

jurkje met paarse stof tot haar knieën:
 

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 56

Character sheet
Leeftijd: 22 jaar
Partner: Love is like an ocean, it flows with tides. Never really gone, never high nor low.
Quote: “Human nature is like water. It takes the shape of its container."

BerichtOnderwerp: Re: Tuned in ❥ (OPEN)   di nov 24, 2015 11:18 pm

Ware het niet dat Mathias een tijd geleden gevlucht was uit het Ignis gebied en hij inmiddels general was geworden. Hij had de serieuze taak op zich genomen en was daarom bij de markt gaan kijken. Enkele handige leden hadden wat kraampjes en hij kwam al bewonderend langs. Hij grinnikte toen hij meldde dat ze op tijd even moesten ontspannen. Mathias glimlachte en maakte zijn gesprek nog af. Zijn gehoor ving een vrolijk deuntje op met de muziek die hem heerlijk energie gaf. Hij besloot even te kijken wat ze aan het doen waren. Verschillende stammen die zonder vijandigheid los gingen op de maat van de muziek. Dat was de magie van dans en muziek gecombineerd. Even uit het ‘normale’ leven. Het was een bekende dans die ze deden, Mathias keek ongeveer tien minuten lang en wist vrijwel de passen in zijn hoofd na te doen. Hij glimlachte, tijd om zijn roedelleden te voorzien van wat lekkers van het kraampje dat hij had gezien. Hij wilde een eerste stap zetten toen ineens iemand zijn hand greep en hij de dansende menigte in gesleurd werd. ’Whoa,’ kwam er verbaasd uit en hij draaide zich smoothly naar de persoon die hem meetrok en pakte haar in een stevige danshouding om duidelijk te maken dat bij het dansen de man toch leidde. Hij kreeg een vermakelijke grijns op zijn gezicht en danste kalm met de vrouw mee. De sterke bloemengeur lieten hem belemmeren om haar element noch haar geur tot zich te nemen. Mathias zijn ogen priemde kort zich in die van haar en hij zette een draai in. ’Dat was een aangename verassing,’ sprak hij vriendelijk en glimlachte.


Mathias kleren:
 

_________________


   
   
   

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Vrouw
IC Posts : 6

Character sheet
Leeftijd: Just turned 17
Partner: present, past, and truth unite, waken to the morning light ◕‿◕。 ♥
Quote: ''rule a world that loves us so I’ll learn to love myself''

BerichtOnderwerp: Re: Tuned in ❥ (OPEN)   wo nov 25, 2015 9:14 pmDe man leek even te twijfelen, maar nam haar uitnodiging aan en pakte haar hand beet. Enthousiast - misschien iets té - trok ze hem het publiek uit. Ze was echter verbaasd over de vraag die hij haar stelde. Ze sloeg even kort een hand voor haar mond om een kleine grijns te verbergen. Zo'n ruwe stem die zo'n vraag stelde was iets dat ze niet aan had zien komen, maar ze wilde het hem al te graag leren. Met een enthousiaste twinkeling in haar tweekleurige ogen knikte ze, al wist ze niet zo goed hoe je iemand zoiets zou kunnen leren. Bij haar ging het vanzelf. Even dacht ze na, maar kwam al snel tot een oplossing. Met haar wijsvinger tikte ze kort tegen zijn borstkas. Daarna wees ze naar zichzelf. Zo probeerde ze duidelijk te maken dat hij haar maar gewoon moest volgen en dat de rest vanzelf zou komen. Vervolgens pakte ze met haar ene hand de zijne vast, en legde ze haar andere hand op zijn schouder. Iets langzamer dan eerst begon ze met de danspassen, hopend dat hij haar op dit tempo makkelijk zou kunnen volgen.

TAG: Ráh
- Karakters spelen zonder stem is nog best lastig. :'>_________________
Is it so bad just to wanna live a fair, simple life? ---------
There’s gotta be a bunch others with the same thing in mind Can’t seem to run away from eight million of these aching pains In my heart, they remain and torture me everyday “Why was I born in the first place?” I think every time And though it may be like a miracle,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 20 human years old
Partner:
Quote: ❝ A SHADOW cast upon the wall is a SILHOUETTE and nothing more. ❞

BerichtOnderwerp: Re: Tuned in ❥ (OPEN)   wo nov 25, 2015 9:52 pm


molten eyes and

a smile made for war

Rondom hem zag hij hoe anderen ook de dansvloer betraden, elkaar meetrekkend en nog voordat ze de open plek bereikt hadden al aan het dansen waren. Dansen... Ráh was verteld dat het van binnenuit kwam, vanuit de ziel. Dat je dans in zichzelf niet kon leren, maar dat je choreografische passen wel uit je hoofd kon leren. Dat écht dansen gewoon bewegen was, het lichaam laten spreken en je mee laten voeren op de muziek. Het had altijd als iets heel bijzonders geklonken, iets dat buiten Ráhs bereik lag. Maar nu stond hij hier en terwijl hij om zich rond keek, zag hij allerlei mensen dansen en draaien en met hun armen en benen zwaaien en lachen. Iedereen kon dansen. Iedereen danste.

Het meisje, jonger dan hem en vol energie, trok hem enthousiast mee zodra hij zijn hand om de hare gesloten had. Zo enthousiast dat Ráh bijna over zijn eigen voeten struikelde, maar dankzij zijn goede reflexen wist hij nog net te voet te blijven. Hij knipperde wat verrast, wist niet zeker hoe hij op haar moest reageren, maar besloot uiteindelijk gewoon niet te veel na te denken. Als mens deed hij dat wel vaker. Hij dacht zo veel en zo vaak, maar sprak bijna nooit. Zonde, want hij had sterke meningen en kon met goede argumenten komen... Nadat hij haar gevraagd had hem te helpen, hief ze haar hand om haar mond te verbergen, maar aan haar wangen en ogen (twee kleuren...) kon hij zien dat ze lachte. Had hij iets gezegd...? Ze herstelde echter snel en tikte hem op zijn borst. Hij wist de neiging om weg van haar aanraking te bewegen te onderdrukken maar keek oplettend toe. Ze sprak niet, maar leek hem wel iets te willen vertellen. Waarom gebruikte ze haar stem niet? Na hem op de borst getikt te hebben, wees ze naar zichzelf, waarna ze begon op een langzaam tempo begon te bewegen. Even moest Ráh fronsen terwijl hij haar raadseltje ontcijferde, maar al snel had hij het door. Het was een nogal universeel teken, maar Ráh had nog steeds moeite met die typisch menselijke dingetjes.

Toen ze zijn hand vastpakte, focuste hij zich volledig op de dans, probeerde iets in zichzelf te wekken, een dansmonster of zo. Ze legde een hand op zijn schouder, waarop Ráh bijna nerveus een blik om zich heen wierp om te zien wat hij nu moest doen. Hij zag bij de andere man-vrouw koppels dat de man zijn hand op de heup gelegd had, dus deed Ráh dat ook maar. Voorzichtig legde hij zijn hand ook op haar heup, waarna hij omlaag keek naar wat haar voeten en heupen en lijf deden, om dit vervolgens aarzelend en wat stijfjes na te doen. "Zo?" vroeg hij haar. Zijn gezicht was in een geconcentreerde frons getrokken terwijl hij naar zijn voeten keek, oplettend waar hij heen stapte zodat hij niet per ongelijk op haar of zijn eigen voeten zou stappen.

( Oo? Ze kan niet spreken? Komt er ooit een karakterkaart die ik kan lezen? o: )

you know we're gonna be legendsLaatst aangepast door Ráh op za nov 28, 2015 8:30 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Vrouw
IC Posts : 68

Character sheet
Leeftijd: 19
Partner: Light is easy to love. Show me your darkness
Quote: No need to throw me to the wolves, they come when I call

BerichtOnderwerp: Re: Tuned in ❥ (OPEN)   wo nov 25, 2015 10:46 pm

Het voelde als of ze weer terug was in de goede oude tijd wanneer haar vader haar dingen leerde voor het plezier. "Laat het vuur in je spreken." hoorde ze hem zachtjes zeggen in haar gedachtes en een vrolijke glimlach kwam op haar gezicht. Elke roedel had zo zijn eigen roedel dans die ze van jongst af aan soms leerde, je element werd vaak onderstreept. De dans van Ignis was actief waardoor je al binnen enkele minuten in zweet uitbrak. Maar dit was een gewone, allerdaagse muziek en haar lichaam bewoog zich vrij in mee. Toen ze zich omdraaide om naar haar danspartner te kijken zag ze een witharige jongen met blauwe ogen, een hamer sloeg ergens ver weg in haar achterhoofd op een herinneringen maar ze zou niet weten welke. De geur van Aqua kwam haar neusgaten binnen. Een vrolijk grijns kwam op haar gezicht toen hij de leiding nam, haar blik bleef in zijn ogen hangen, als een persoon onzeker naar zijn voeten keek betekende het vaak dat diegene onzeker was over zichzelf en de passen die hij maakte. Na de draai hoorde ze hem zeggen: Dat was een aangename verassing,’ sprak hij vriendelijk en glimlachte. Een grijns sierde Inej's gezicht, als een roedel lid haar nu zo zou zien zou hij de jonge puber herinneren, tenminste als diegene haar lang kende. Dit was nou niet een gedrag die ze dagelijks toonde. 'Wat kan beter zijn dan te gaan dansen en je zorgen weg te laten varen?' haar stem was opgewekt. Om haar heen begonnen steeds meer wolven te dansen wat de stemming nog meer omhoog bracht.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 56

Character sheet
Leeftijd: 22 jaar
Partner: Love is like an ocean, it flows with tides. Never really gone, never high nor low.
Quote: “Human nature is like water. It takes the shape of its container."

BerichtOnderwerp: Re: Tuned in ❥ (OPEN)   za nov 28, 2015 7:49 pm

Mathias grinnikte toen hij met de jongedame danste. Haar gezichtsuitdrukken deden hem aan iets denken, de stand en blik in de ogen. Hij had ze eerder gezien, maar in welke vorm of waar kon hij niet meer plaatsen. Hij grinnikte toen hijhaar reactie hoorde. Hij keek rustig in de menigte en zag dat er nog enkele anderen waren die smoothly over de vloer gingen. Zijn blik ging kort naar het koppeltje, waarvan hij niet wist dat de man een general was, waarvan de onzekerheid bij de man lag. Ongetwijfeld had hij nooit gedanst of niet veel en desondanks dat het voor hem nog onzeker kijken hoe de stappen van de ander ging en je daar op aan te sluiten zag Mathias dat hij toch aan de grijns dat hij het niet geheel vervelend vond. Met die drive kwam hij er zeker wel. Mathias glimlachte en keek naar de jongedame voor hem. ‘Een heerlijke jacht op weidse veld met een roedel om je heen om samen een kudde op te jagen, misschien?’ sprak hij kalm. ‘Anderzijds heeft alles zo zijn charmes, alleen dienen we ze eerst te ontdekken voor we ze kunnen waarderen,’ sprak hij wijselijk. ‘Echter moet ik je gelijk daarin geven, met al die drukte om een roedel bijeen te houden, lijkt me geen makkelijk iets,’ sprak hij grinnikend. Zwijgzaam liet hij haar voor zich draaien waarbij hun armen haast in de knoop leken te gaan. ‘Vaker gedanst?’ vroeg hij toen het soepeler ging dan verwacht en een paar keer op zij een stap zetten om ze op dezelfde plaats aan te sluiten. Vervolgens draaide hij haar sierlijk weer uit. Als een dans van water en vuur, een hoosbui bij een vulkaanuitbarsting. De ironie dat de jager en zijn prooi van destijds nu zonder wrok met elkaar konden dansen. Het enige feit dat er meespeelde was dat ze dat zelf van elkaar nog niet wisten.

Excuses voor het wachten op mijn post, ik zat dit weekend vol met plannen en heb nu weten te posten. Een dag met 3 voorstellingen in sliedrecht gehad ^^

_________________


   
   
   

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Vrouw
IC Posts : 6

Character sheet
Leeftijd: Just turned 17
Partner: present, past, and truth unite, waken to the morning light ◕‿◕。 ♥
Quote: ''rule a world that loves us so I’ll learn to love myself''

BerichtOnderwerp: Re: Tuned in ❥ (OPEN)   wo dec 16, 2015 9:46 pmDe man die haar dans aangenomen had leek nog steeds onzeker. De brunette wou hem graag vertellen dat hij dat niet moest zijn, en zich gewoon moest laten gaan zonder erbij na te denken. Toen hij dan ook naar beneden keek, waarschijnlijk om te kijken of het allemaal wel goed ging, haalde ze haar hand even van zijn schouder en legde haar vinger onder zijn kin om zijn blik weer van de grond te halen. Vervolgens plaatste ze haar hand weer terug over zijn schouder. Om haar heen hoorde ze het gelach van de mensen op de dansvloer en het vrolijke, op het rite mee klappende publiek. Op zijn vraag knikte. Het enige wat ze nog wilde zien veranderen was zijn onzekere houding, maar daar wist ze wel een manier voor. Even verscheen er een ondeugende grijns rond haar lippen waarna ze het danstempo iets versnelde. Nu moest hij wel minder na gaan denken en gewoon gaan doen!

TAG: Ráh
_________________
Is it so bad just to wanna live a fair, simple life? ---------
There’s gotta be a bunch others with the same thing in mind Can’t seem to run away from eight million of these aching pains In my heart, they remain and torture me everyday “Why was I born in the first place?” I think every time And though it may be like a miracle,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 20 human years old
Partner:
Quote: ❝ A SHADOW cast upon the wall is a SILHOUETTE and nothing more. ❞

BerichtOnderwerp: Re: Tuned in ❥ (OPEN)   di dec 22, 2015 10:51 pm


molten eyes and

a smile made for war

Hij was zich ontzettend bewust van zijn omgeving. Waarom? Was dit hoe het voelde om onzeker te zijn? Hij zou nou niet bepaald zeggen dat hij zich onzeker of ongemakkelijk voelde; Hij was juist enthousiast. Hij was iets nieuws aan het leren; het vuur binnenin hem dat naar nieuwe informatie en kennis snakte werd weer gevoed. En toch was hoorde hij alles en zag hij vanuit zijn ooghoeken haarscherp hoe het publiek meeklapte met het ritme van de muziek. Hoe er andere koppeltjes danste, vrolijk en zorgeloos. Vlakbij hen danste een koppel vrolijk een dans die Ráh nog nooit eerder gezien had en erg verschilde van wat hij en zijn partner deden. Zowel de man als de vrouw leken zich ontzettend te vermaken, net als alle andere mensen die Ráh om zich heen kon zien.

Net als hij. De General liet zijn blik zo min mogelijk ronddwalen en probeerde zich in plaats daarvan te focussen op zijn eigen poging tot dansen en de brunette tegenover hem. Toen hij omlaag tuurde, werd hij verrast door de hand die zijn kin omhoog duwde en zijn ogen van de grond trokken. Verrast keek hij haar in haar verschillend gekleurde ogen aan, waarbij zijn dans even haperde, maar hij deze snel weer oppikte. Hij had haar hand, die nu weer terug op zijn schouder lag, zijn plek helemaal niet voelen verlaten. De boodschap die ze over had willen brengen was echter duidelijk: Niet naar beneden kijken. Maar hoe wist hij dan of hij het goed deed? Wat als hij op haar tenen trapte? Met een blik duidelijk in de knoop keek hij haar aan. Hij bleef haar aankijken, zich op haar gezicht en ogen focussen zodat zijn blik niet weer naar beneden zou dwalen. Dat mocht niet, begreep hij nu.

Hij kon een korte blik naar zijn voeten echter niet helpen toen ze plotseling sneller begon te bewegen. O-oh! Razendsnel keek de blauwharige General weer op, zijn ogen groot en verrast, vragend om uitleg die hij kreeg in de vorm van een ondeugende grijns. Hey, nu...! Haar doel bereikte ze echter wel; in een poging om haar bij te houden ging hij meer op instinct bewegen in plaats van bij elke stap na te denken. Zijn dans was nog steeds wat stijfjes, maar hij was een snelle leerling. Nadat hij zich weer enigszins hersteld had, keek hij haar met een opgewekte twinkel in zijn heldere ogen aan. "Dat was gemeen," merkte hij zachtjes op, hoewel hij de kleine glimlach om zijn lippen niet kon tegenhouden. Vervolgens keek hij even opzij, naar het bruin- en witharige koppel enkele meters van hen vandaan. "Welke dans is dat?" vroeg hij vervolgens, waarna hij nieuwsgierig terug keek naar zijn stille danspartner.

OOC : Sorry voor de late post! ;A;

you know we're gonna be legends

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Vrouw
IC Posts : 68

Character sheet
Leeftijd: 19
Partner: Light is easy to love. Show me your darkness
Quote: No need to throw me to the wolves, they come when I call

BerichtOnderwerp: Re: Tuned in ❥ (OPEN)   vr dec 25, 2015 8:59 am
Het voelde goed om zo vrij te dansen, het liet haar even ontspannen. ‘Een heerlijke jacht op weidse veld met een roedel om je heen om samen een kudde op te jagen, misschien?’ sprak hij kalm. Een glimlach kwam op haar gezicht en ze knikte, natuurlijk dat kon niks overtreffen. ‘Anderzijds heeft alles zo zijn charmes, alleen dienen we ze eerst te ontdekken voor we ze kunnen waarderen,’ sprak hij wijselijk. ‘Echter moet ik je gelijk daarin geven, met al die drukte om een roedel bijeen te houden, lijkt me geen makkelijk iets,’ sprak hij grinnikend, een onderzoekende blik kwam in haar ogen, hij had het over een roedel lijken als of hij een general was, zou het mogelijk zijn dat ze uit vele shifters uit de menigte de nieuwe general van aqua had gepakt? . Zwijgzaam liet hij haar voor zich draaien waarbij hun armen haast in de knoop leken te gaan. Haar rug kwam tegen zijn borst, hopelijk zou de hitte die ze uitstraalde niet al te merkbaar zijn. Inej liet haar hoofd iets naar achter rusten en deed samen met hem de stappen op de ritme, ook bewoog ze haar heupen op de ritme ‘Vaker gedanst?’ Inej glimlachte naar hem en knikte ' Ik danste vroeger met mijn vader.' zei ze tegen de witharige man en draaide zich soepel uit. Toen haar blik weer naar zijn gezicht ging zag ze achter hoe een paar Ignis wolven in een groepje stonden, als of het leek dat ze problemen verwachtte. Een strenge blik ging over zijn schouder naar de wolven die haar opmerkte en onzichtbaar knikte. Ze wou vandaag geen rellen uit elkaar halen. " ik heb je nog nooit eerder hier gezien, ben je nieuw?' vroeg ze met en grijns op haar gezicht aan de witharige jongen voor ze een dpirout maakte waardor haar rokje omhoog en om haar heen waaide maar toen ze halverwege was voelde ze hoe iemand tegen haar kwam waardoor ze naar achter viel, tegen de witharige jongen aan, en paar plukken kwamen los uit haar vlecht waardoor ook een paar bloemen op de grond kwamen.

Tag:Mathias

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 56

Character sheet
Leeftijd: 22 jaar
Partner: Love is like an ocean, it flows with tides. Never really gone, never high nor low.
Quote: “Human nature is like water. It takes the shape of its container."

BerichtOnderwerp: Re: Tuned in ❥ (OPEN)   ma dec 28, 2015 2:01 pmMathias was best zelfverzekerd te noemen om daarmee openlijk te laten zien dat hij de General was, maar hij had geen angst voor de personen die er niet mee eens zouden zijn. Hij wist wat hij kon en wat niet. Hij kon zijn roedel zonder angst leiden en dat was het beste wat je kon bezitten. Mathias voelde hoe gloeiend de persoon was voor hem toen hij haar voor hem draaide en grijnsde. Een vurige dame dus? Een lid van Ignis, dat was zeker. Mathias grinnikte toen ze het vroeg. ‘Nieuw hier? Valt opzich mee, maar niet nieuw genoeg om....’ Mathias zag haar de diprout maken en floot even toen ze tegen hem opbotste. Op het moment dat de bloem wegviel sijpelde een bekende geur op de regenachtige dag in Ignis door zijn neus. Een grijns verscheen op zijn gezicht, ironisch. Hij had door de persoon die hem had verjaagd uit haar terrein, op de dansvloer gesleur geweest. Hij had haar opgevangen en duwde haar overeind waarbij hij haar de kans gaf om steun te geven aan zijn stevige danshouding in de kans dat ze hun dans voort kon zetten. Mathias wilde nog even niet vertellen dat hij haar nu herkende, maar dat zou ze wellicht zelf ontdekken.

_________________


   
   
   

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Tuned in ❥ (OPEN)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Tuned in ❥ (OPEN)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: RPG :: CENTRAL :: MARKET PLACE-
Ga naar: