IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 [ Plotter/Topic Search ] Play with Fire.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 19 years old
Partner: it's a fine romance ;
Quote: ARE YOU NASTY ?

BerichtOnderwerp: [ Plotter/Topic Search ] Play with Fire.   wo nov 18, 2015 9:23 pm

cyril lavrentiy!
Heyhoi!

Dit is niet echt een verhaallijn, maar een plotter! Gezien Cyril al zijn hele leven in dit gebied woont en dus ook al zijn hele leven lid is van Ignis, zou je denken dat hij de andere leden al wel zal kennen, of in elk geval een beetje. Hetzelfde geldt voor leden buiten de roedel. Vandaar dat ik dit topic aanmaak, waarin relaties (platonisch, rivalen, concurrenten, you name it) besproken kunnen worden voordat we een topic starten. Dit topic functioneert dus tevens als een topic search!

ABOUT, Cyril is een vriendelijk type. Hij doet niet slecht als hij hier geen reden voor ziet, want waarom zou hij? Cyril is erg van de roedel gescheiden opgegroeid, waardoor hij de meesten enkel bij gezicht en niet bij naam zal kennen, maar hij is een sociale jongen, dus de kans is groot dat hij al wel eens een gesprekje met jouw karakter (mits deze sociaal genoeg is) aangeknoopt heeft. Cyril is tevens positief competitief en houdt van plagen, hoewel dit enkel voor zal komen bij mensen met wie hij wat bekender is. Cyril komt wat intimiderend over, maar is een oprecht en eerlijk iemand. Hij houdt niet van liegen, hoewel hij zo nu en dan wel de waarheid achterhoudt of een selectieve waarheid vertelt. Verder houdt Cyril zo nu en dan ontzettend van een lolletje en is hij eigenlijk ook een enorme kleuter, wat voor (hem) voor de leukste situaties zorgt.

FRIENDS, Cyril is relatief makkelijk te bevrienden. Door zijn intimiderende uiterlijk en sluwe grijns schrikt hij nog wel eens mensen af, maar hij is eigenlijk zeker geen verkeerd persoon. Cyril is als vriend loyaal, maar is erg subtiel en nuchter over zijn affectie jegens een persoon. Hij trekt vooral naar positief ingestelde, avontuurlijke mensen toe. Verwacht geklier en geplaag als hij je leuk of interessant begint te vinden. Dit is zowel zijn manier van vriendschap tonen als een soort test. Als men dit soort gedrag aankan, kan hij of zij heel Cyril aan.

ENEMIES, Vijanden? Niet zo snel. Rivalen? Zeker. Cyril is van nature een fanatiek en competitief persoon. Hoewel dit niet perse een slechte eigenschap is, zorgt het echter zeker tot negatieve wrijving tussen personen. Zodra Cyril dan ook doorheeft dat je hem niet mag, zal hij je zo veel mogelijk in het harnas proberen te jagen. Gewoon voor de lol, stoom afblazen. Zoals eerder verteld werkt zijn uiterlijk vaak in zijn nadeel, maar de mensen die het zo erg afschrikt dat ze hem niet gaan mogen, staan nog wat te wachten. Cyril vindt het geen probleem als mensen hem niet mogen, leuk juist. Dan heeft hij tenminste wat variatie in zijn sociale leven, is wat hij altijd zegt. Verwacht dus gesar en getreiter en een shit-eating grin. Cyril kan zijn uiterlijk namelijk zeer goed in zijn persoonlijkheid laten terugkomen.

OTHER, Natuurlijk hoeven relaties tussen karakters niet enkel bij rivalen/vijanden en vrienden te blijven. Ik steun alle soorten relaties: Diepe haat, concurrentie, ontzag, noem maar op. Zie jij jouw karakter een bepaalde relatie met Cyril hebben die ik niet omschreven heb? Wees niet bang deze zelf uit te schrijven! Ik ben erg benieuwd!

he's a one-man army!

_________________
CHARACTER PROFILE PLOTTER
----------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[ Plotter/Topic Search ] Play with Fire.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: IC :: PLOTTING-
Ga naar: