IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Relaxed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 10

Character sheet
Leeftijd: 18 y/o
Partner: the dream that you've always dreamed is suddenly about to flower ♥
Quote:

BerichtOnderwerp: Relaxed   di nov 17, 2015 9:57 pm


this burden is infernal

Met beide armen over de leuning geslagen en zijn benen over elkaar heen geslagen zat de blonde jongen op een van de banken in de bar. Op de tafel voor hem stond zijn glas drinken, dat inmiddels half leeg was. Hier en daar hoorde hij verschillende mensen praten. Introvert als hij was, probeerde hij in stilte deze gesprekken te volgen. Wie weet kwam hij nog wat interessants te weten.
Wat hij echter niet verwacht had was dat er plots iemand naast de bank stond. Een beetje verbaasd liet hij zijn blik over de vreemdeling glijden. Blond haar en blauwe ogen, dat was het eerste dat hem opviel. Ook wist hij dat ze niet uit Terra kwam, dan had hij haar vast ooit eerder opgemerkt. Hij richtte zijn blik weer op zijn glas en besloot maar niets te zeggen. Wie weet zat zij ook helemaal niet op een gesprek te wachten.

>> Eerste post voor Lux_________________
this world's unforgiving

even brilliant lights will cease to burn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Vrouw
IC Posts : 1

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nee.
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Relaxed   di nov 17, 2015 10:33 pm

Lux trok haar mantel dicht tegen haar aan en zocht naar een plek waar ze kon schuilen voor de regen, op het moment maakte het niet uit wat het was zolang het maar warm was. Lux zag iets dat op een bar leek en twijfelde niet, ze liep er snel heen en voor dat ze het wist zat haar hand al op de deurklink. Ze deed de deur open en werd gelijk overspoeld met het geluid van vele stemmen. Lux trok de mantel van haar lichaam en hing die op de kapstok die naast de deur stond. Ze fixeerde haar haar en streek haar kleding glad voordat ze naar de bar liep. "Een glas water alsjeblieft." De barman keek Lux even raar aan maar vulde al snel een glas met water. Lux bedankte hem en liep met het glas water weg, zoekend naar een plek om te zitten. Het was moeilijk om een plek te zoeken aangezien de bar vol was. Lux keek rond en zag dat er nog een plek vrij was, de lege plek bevond zich naast een jongen met blond haar en groene klederdracht. Lux liep naar het bankje toe en zette haar glas water op de tafel neer en daarna zichzelf op het bankje. Ze keek naar de jongen vanuit haar ooghoek maar die leek haar niet gezien te hebben. Beetje teleurgesteld speelde Lux met haar water, ze had gehoopt op een gesprek aangezien ze nog niemand kent.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 10

Character sheet
Leeftijd: 18 y/o
Partner: the dream that you've always dreamed is suddenly about to flower ♥
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Relaxed   ma nov 23, 2015 9:18 pm


this burden is infernal


Hij was hier al niet naar toegekomen met de intentie om te socializen, en had het plotselinge gezelschap dan ook niet verwacht. De blonde jongen was dan ook helemaal verbaasd toen de vreemdeling naast hem kwam zitten. Meteen schoof hij een stukje op zodat ze de ruimte had. Terwijl hij probeerde te achterhalen welke reden hij ook al weer had om hier te komen staarde hij naar het glas water, waarvan de inhoud plots bestuurd werd door het meisje naast hem. Ze was dus van Aqua, dat wist hij dan ook weer meteen. Om eerlijk te zijn was hij best gefascineerd door haar water trucjes. Het was wel wat plots, dus nam hij het maar aan als een soort uitdaging. De jongen stampte kort met zijn rechter voet op de grond, waarna het glas op de houten tafel gelanceerd werd door een punt verharde aarde dat zich door de tafel heen boorde. Vervolgens keek de jongen onschuldig de andere kant op. Misschien werd dit toch nog leuk._________________
this world's unforgiving

even brilliant lights will cease to burn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Relaxed   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Relaxed
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: RPG :: CENTRAL :: THE BAR-
Ga naar: