IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Relaxation

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Soldier
avatar
Vrouw
IC Posts : 6

Character sheet
Leeftijd: 25 Years Old
Partner: Broken trust and broken hearts, I know
Quote:

BerichtOnderwerp: Relaxation    di nov 17, 2015 4:35 pm


Met een zucht liet Izra zichzelf zakken in het warme water. Ze had zin in een relaxt gesprek met iemand die ze nog niet kende, gewoon, lekker vrienden maken en sociaal bezig zijn. Maar het is moeilijk om iemand niet te kennen in je eigen roedel, en vrienden maken ging niet zo snel als je op iemand anders zijn territorium was.
Dus had ze maar gekozen voor neutraal gebied waar iedereen mocht komen. Eerst had ze nog overwogen om alleen in het vrouwengedeelte te baden, maar besloot toen dat het veel leuker was om met zowel vrouwen als mannen om te gaan. Het was niet zo dat ze zichzelf schaamde voor haar lichaam en bovendien droeg ze nog gewoon een lap stof over al haar vrouwelijke delen.
Ze sloot haar ogen en wachtte totdat iemand zich bij haar zou voegen, tot dan zou ze nog lekker genieten van het kalme water.

+ 1e post Cyril

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 19 years old
Partner: it's a fine romance ;
Quote: ARE YOU NASTY ?

BerichtOnderwerp: Re: Relaxation    di nov 17, 2015 8:54 pm

we'll be higher than a blue flame
De warmwaterbronnen. Hij was bekend met de Centrale gebieden, spendeerde er veel tijd voor zowel zijn werk als zijn privé leven, maar de warmwaterbronnen waren nog vrijwel onbetreden gebied. Hij had in zijn boshutje een badkuip staan waar hij en zijn lief net in pasten als ze propten en gezien Cyril als persoonlijke kachel kon functioneren, had hij altijd een thuis-warmwaterbron kunnen creëren. De badkuip was nu echter, nu hij de enige was wiens voetstappen door het net iets te grote huisje weerklonken, een stuk minder aantrekkelijk.

Cyril had echter na een lange, intensieve dag wel stijve spieren die erom smeekten even te kunnen weken in een warm bad, dus besloot hij dat het dan toch maar tijd was die warmwaterbronnen uit te proberen. Hij had gehoord dat ze niet mis waren, dus wat hield hem dan nog tegen? Met een nieuwsgierige blik in zijn ogen en een donszachte handoek over zijn arm geslagen trippelde hij vrolijk langs de baden, gekleed in iets dat wat weg moest hebben van een zwembroek. Het bedekte zijn juweeltjes, dus dat het er echt heel lelijk uit zag kon Cyril niet schelen. Hij was echter van mening dat alles hem goed stond: Stoere spijkerbroeken tot rokjes tot Tarzan lappen zoals deze.
Door zijn onbekendheid met deze warmwaterbronnen wist Cyril echter niet dat er een verschil was tussen de baden voor mannen en vrouwen. Gelukkig voor hem stapte hij in een gemixte, maar hij had het idee dat ze er allemaal ongeveer zo uitzagen. Oh well. In het bad zat één ander iemand, een vrouwelijk wezen dat met gesloten ogen in het water relaxte. Eventjes bekeek de jongere man haar met zijn typerende calculerende blik, tot hij lichtjes zijn schouders optrok, zijn handdoek aan de zijkant van het bad gooide en in het water stapte.

Dat was echter lichtelijk teleurstellend. "Oh oeff," bracht hij dan ook verrast uit, waarna de woorden zonder filter over zijn lippen rolden, "Ik ga nog kippenvel krijgen in dit bad!" Hoewel het water een prettige temperatuur had, vond Cyril het niet warm genoeg. Als hij aan warmwaterbronnen dacht, dacht hij aan half kokend water, of zo. Als hij een bad nam, dobberde hij ook altijd in een diepe kuip half kokend water. Dit was een nogal flauw temperatuurtje, dus moest hij daar maar eens verandering in brengen. Hij liet zich aan de rand van het bad in het water zakken tot enkel zijn neus en wonderbaarlijk omhoog staande kapsel boven water kwamen, op respectievelijke afstand van zijn vrouwelijke mede-badster, en begon zichzelf en het water met zijn Vuur op te warmen. Jammer dat dat altijd zo lang duurde...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Vrouw
IC Posts : 6

Character sheet
Leeftijd: 25 Years Old
Partner: Broken trust and broken hearts, I know
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Relaxation    di nov 17, 2015 10:39 pm


Obviously

you have mistaken me for somebody who gives a shitEen geluid verstoorde de stilte en meteen gingen de ogen van Izra open. Ze glimlachte naar de jongen die het water inliep. Deze glimlach veranderde in een grijns toen hij het blijkbaar te koud vond. "Oh oeff," mompelde - of iets in die richting, het was niet echt verstaanbaar - hij en ze grinnikte zachtjes. "Ik ga nog kippenvel krijgen in dit bad!" verbaasd trok Iz haar wenkbrauw op. "Kippenvel?" herhaalde ze zijn opmerking en ze haalde haar neus op. "Ik vind 't anders warm genoeg." grinnikte ze. Toen de jongens een soort van onder het water ging maar niet helemaal, kantelde ze vragend haar hoofd. Hierbij trok ze zichzelf pijnlijk aan haar haren, omdat ze hier tegenaan gezeten had. Een klein beetje geïrriteerd haalde ze haar haren weg en gooide ze deze over haar schouder heen zodat haar wilde bos nu over haar borst heen hing. Ze keek naar wat hij aan het doen was, en kwam toen tot de conclusie dat het water warmer leek te worden bij hem in de buurt. "Wordt het nou zo heet of ligt het aan mij?" vroeg ze dus grappend, al wilde ze wel weten wat er aan de hand was.


Izra - Terra - Badass


template coded by always and forever of atf


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 19 years old
Partner: it's a fine romance ;
Quote: ARE YOU NASTY ?

BerichtOnderwerp: Re: Relaxation    wo nov 18, 2015 7:07 pm

we'll be higher than a blue flame
Zijn vrouwelijke mede badgenoot had haar ogen geopend zodra Cyril een geluid gemaakt had, keek hem even aan en glimlachte hem toe. De donkerharige jongen glimlachte beleefd terug, maar koos alsnog een plekje aan de andere kant van het bad. Zijn lange lijf kon nogal eens in de weg zitten en hoewel ze naar hem geglimlacht had, wist Cyril niet in hoeverre de dame zijn gezelschap kon waarderen. Ze moest het er maar mee doen, want dit was een openbare ruimte en Cyril kon in ieder bad stappen waar hij in wilde stappen (dat is eigenlijk niet waar, Cyril...). Het minste dat hij echter kon doen was in elk geval haar haar ruimte geven. Daarnaast vond Cyril het zelf ook wel eens, voor de verandering, prettig om zijn benen te kunnen strekken, in plaats van met zijn benen opgetrokken en zijn armen om zijn knieën gevouwen in de badkuip te zitten. Hij wilde ook wat ruimte.

Zodra hij echter een opmerking gemaakt had over de temperatuur van het water waarin ze beiden gedompeld waren, veranderde haar vriendelijke glimlach in een grijns. Zodra zijn oplettende ogen de verandering op haar gezicht zagen, focuste hij zijn blik op haar en probeerde hij, ondanks zijn sluwe rustgezicht, opgewekt aan te kijken. Ze grinnikte vervolgens dat als het aan haar lag, het water wel prima was. Hier moest Cyril toch even om fronsen. Echt? Was het echt enkel hij die het onder de maat vond? Hij was zich ervan bewust dat hij dingen altijd een tikkeltje warmer wilde, maar hij was redelijk goed in het inschatten wat gewoon was als het om dit soort dingen ging. Al snel nadat Cyril als makeshift waterkoker was gaan functioneren, vroeg het meisje grappend of hij het water nu opwarmde. Hij keek haar met een oprecht bezorgde blik aan, waarna hij sprak: "Uh, ja. Is het water al zo ver weg warm?" Meestal verwarmde hij enkel het water rondom hem en reikte dit pas later de uiteinden van een bad. Een heel bad aan water verwarmen was ook wel erg veel water, maar misschien.. Het water was al van een redelijke temperatuur geweest, dus hoefde hij het minder te verwarmen om het op de gewenste temperatuur kreeg. "Heb je er last van? Ik kan ook stoppen, of een ander bad opzoeken," zei hij vervolgens, waarna hij haar met een lichte frons op zijn gezicht aankeek. Iedereen moest tevreden zijn, natuurlijk.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Relaxation    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Relaxation
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: RPG :: CENTRAL :: HOTSPRINGS-
Ga naar: