IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Cyril Lavrentiy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Soldier
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 19 years old
Partner: it's a fine romance ;
Quote: ARE YOU NASTY ?

BerichtOnderwerp: Cyril Lavrentiy   ma nov 16, 2015 11:53 pm

we'll be higher than a blue flame
x Full Name
     Cyril Lavrentiy
x Age
     19 jaar
x Gender
     Mannelijk
x Height
     1.88 m
x Weight
     76 kg
x Element
     Fire
x Pack
     Ignis
x Sexual orientation
     Straight??? who knows
x Human appearance
Cyril heeft een zeer atletische bouw. Hoewel hij lang is, een trotse 1 meter 88, is hij geen slappe noedel. Hij heeft brede schouders en een afgetraind lichaam, maar hij heeft geen lijvig gevoel. Cyril is erg elegant in zijn bouw, wat versterkt wordt door zijn vloeiende manier van bewegen. De jongen is ook ontzettend lenig en goed in het altijd landen op zijn 'pootjes', zowel twee als vier, zolang hij maar overeind blijft. Ook is Cyril erg snel, wat te danken is aan natuurlijk talent, een goede bouw maar ook regelmatige training.

Cyril heeft een egale, licht getinte huid. Daarbovenop is zijn huid ook nog eens lichtelijk zongebruind doordat hij veel en vaak buiten is. Cyril heeft slanke, precieze vingers, lange benen en een slanke nek. Cyril heeft donker, wild haar dat alle kanten op valt. Hij noemt het zijn "natuurlijke bedhead", hoewel het 'natuurlijke' hierin wel heel erg meevalt. Zijn haar ziet er ruig uit, maar is verrassend zacht om aan te raken. Cyrils wenkbrauwen zijn even donker en dun en staan boven twee heldere gouden ogen. Zijn kijkers zijn omlijst door volle, donkere wimpers en zijn erg schuin. Verder liggen ze ook erg diep en heeft hij enigszins hangende oogleden. Samen met de ongebruikelijke oogkleur en zijn kenmerkende grijns lijkt hij dan ook een 'evil' persoon, iemand die andere gebruikt of iets in die trant. Cyril is zich hier bewust van, maar het kan hem weinig schelen. De mensen die echt de moeite waard zijn kunnen daar toch wel langs kijken.

x Wolf appearance
Cyril is als wolf vooral op snelheid en lenigheid gebouwd. Zijn menselijke lengte is echter terug te zien in lange poten en een relatief lange, slanke staart, maar verder zie je de 1 meter 88 nergens echt terug. Cyril heeft een pikzwarte, volle vacht die hem meerdere malen groter en breder doet lijken dan hij is, waardoor zijn slanke bouw goed verborgen gaat. De wolf heeft een egale vacht, dus geen lichtere of anders gekleurde plekken. Zijn pootkussens zijn zwart en hij houdt zijn scherpe, venijnige klauwen goed verborgen. De wolf heeft grote, ronde oren en een spitse snuit. Ook zijn neus is donker van kleur. Het enige aan zijn uiterlijk dat niet donker of zwart is, zullen zijn ogen zijn. Twee felle, gouden mensenogen bekijken de wereld met een intense blik. Door zijn bouw en vacht structuur is Cyril in zijn dierlijke vorm echter zeer katachtig, wat vervolgens versterkt wordt door zijn lenigheid en zijn aanhankelijke maar toch ontrouwe gedrag.

Cyril's vacht heeft een op het oog ruige structuur, maar als je hem aait of aanraakt zak je haast weg in verrassend zachte vacht. Het is ook niet zo gek dat zijn vacht zacht en verzorgt is, want net als katachtigen, maakt hij zichzelf veel en grondig schoon. Het laatste dat opvallend aan zijn dierlijke vorm is, is zijn bek vol vlijmscherpe tanden. Het is een van zijn menselijke kenmerken die terug te zien is als wolf: Hij kan namelijk even onheilspellend grijnzen. Deze grijns is echter iets dreigender door zijn intense blik en aanzienlijk scherpere tanden.


x Personality
Euhgghhghhhgh

x History
Cyril is in dit gebied geboren. Zijn ouders waren hier beide als tieners heengebracht en leerden elkaar niet lang na hun "geboorte" kennen. Uit een sterke vriendschap bloeide uiteindelijk een hartstochtelijke liefde die werd bezegeld met een bruiloft en een bolle buik. Enkele maanden na hun bruiloft, op (fysiek) 21-jarige leeftijd, werd hun eerste en enige zoon geboren. Cyril, een druk mannetje met grote dromen en een moedig hart.

Erg lang kon miss Lavrentiy echter niet van haar zoontje genieten, want toen hij anderhalf was, werd ze ziek. Binnen enkele maanden verloor ze haar leven aan een onbekende, ongeneselijke ziekte. Cyril's vader was er kapot van, maar hield zich sterk voor zijn zoon en verwerkte zijn verdriet op een gezonde manier om alsnog voor zijn zoontje te kunnen zorgen. Hij wilde niet wegvallen en zijn zoon een nare jeugd geven. Jeugd was iets bijzonders. Hij mocht de zijne dan wel niet herinneren, maar dat was iets waar hij heel zeker van was.

Cyril groeide erg gelukkig op. Zijn vader was een echt buitenmens en nam zijn zoon dan ook vaak mee op wat hij noemde "avonturen". En dat waren ze ook! Samen beleefden ze de meeste lol en vormde ze een sterke band. Cyril's papa was zowel een vader als een beste vriend en Cyril wilde niks anders. Omdat hij zijn moeder nooit gekend had, miste hij haar niet, maar toch had hij zo nu en dan gewild dat zij er ook was, omdat hij wist dat zijn vader haar wel miste.

Toen Cyril echter zeventien jaar was, leek de geschiedenis zich te herhalen. Ook zijn vader werd ziek en bleek dezelfde onbekende ziekte als zijn moeder te hebben. De man wist echter een stuk langer te leven, wel anderhalf jaar, wat in tegenstelling tot zijn late vrouw een hele prestatie was. Cyril's vader werd echter wel heel zwak. Hij kon zijn werk als houthakker niet meer voortzetten en kon ook niet meer met zijn zoon op avontuur gaan. De man ging er kapot aan, maar Cyril hield zijn hoofd hoog. Hij zorgde voor zijn vader en probeerde hem in zijn eigen enthousiasme en vrolijkheid mee te trekken.

Zijn vader had echter één wens. Een lange tijd weigerde hij deze aan zijn zoon te vertellen omdat hij meende dat deze egoïstisch zou zijn, maar uiteindelijk kreeg Cyril hem toch zo ver. Zijn vader biechtte op dat hij heel graag wilde dat zijn zoon zou trouwen, dat hij het hartverscheurend vond dat hij niet bij de bruiloft zou zijn en dat hij tranen bij tuiten moest huilen om het idee zijn vrouw nooit te kennen. Cyril, die al langere tijd wist dat zijn vader graag had dat hij zou trouwen, was toch geschokt. Hij wist niet dat zijn vader het zo erg vond...

Dus besloot hij om zijn vaders laatste wens te vinden. Hij zou een leuk, mooi meisje vinden en met haar trouwen, zijn hele leven van haar houden en een gelukkig gezin vormen. Net zoals zijn ouders. Met zijn charismatische nature was het niet moeilijk meisjes aan de haak te slaan en al snel raakte hij bevriend met een leuke dame. Ze was enkele weken jonger dan hem en ze hadden veel gemeen. Enkele maanden rotzooide ze met elkaar rond, een band tussen hen die vergeleken kon worden met liefde, maar eigenlijk iets heel anders was. Cyril gaf heel veel om haar, maar haar lief hebben? Nee. En hij wist dat zij er ook zo over dacht. Ze zou haar hele leven aan hem wijden, maar hield niet van hem. Ze waren vrienden, een vreemde, tedere vriendschap die zo fragiel als glas en toch zo sterk als staal was. Uiteindelijk, na elkaar een jaar te kennen waarvan ze een half jaar 'samen' waren, vroeg hij haar of ze wilde trouwen. Ze zei ja. Weer enkele maanden later was de bruiloft dan eindelijk daar. Zijn vader was zwak en kon zich amper bewegen, maar hij was dolgelukkig. Cyril was gelukkig, ze waren allemaal gelukkig, maar toch voelde Cyril ook een groot verdriet. Hij wist dat zijn kersverse vrouw ook voordelen had in hun huwelijk en het daarom geaccepteerd had, maar het idee dat hij haar nooit echt lief gehad had stak hem. Hij vond het waarschijnlijk erger dan zij...

Twee dagen na de bruiloft kwam Cyrils vader ten overlijden.

Zijn vrouw was na de begrafenis bij hem ingetrokken en enkele maanden leefden ze vredig samen. Het leven als een getrouwd stel was zeker niet verkeerd. Ondanks zijn grote verlies en verdriet om zijn vader, was Cyril toch gelukkig, samen met zijn vrouw in een huisje in het bos dat zijn vader hem had nagelaten. Cyril had ongeveer een week na de begrafenis een baan gevonden, om net als zijn vrouw want centjes te verdienen. Op een gegeven moment, toen Cyril net 19 was, maakte het stel op een vrije dag een wandeling door het bos. Op één van de wildere paden raakten ze echter van elkaar gescheiden. In plaats van in het bos naar haar te zoeken, keerde Cyril terug naar hun huis. Zijn vrouw was net als hij een avontuurlijk type en ze hadden afgesproken dat als ze van elkaar gescheiden zouden worden, ze terug naar huis zouden keren.

Maar ze kwam maar niet. De volgende dag, nog een vrije dag, begon Cyril zich grotere zorgen te maken. Er was natuurlijk een kans dat ze iets ontdekt had en er achteraan gegaan was en ze was sterk en slim genoeg te kunnen overleven, maar toch knaagde het. De man ging dan ook op zoek, maar na het bos een hele dag uitgekamd te hebben, had hij geen spoor van haar ontdekt. Ondertussen was zijn werk gewoon weer begonnen en had hij plots veel minder tijd en energie om naar haar te zoeken.

Nu, enkele weken na haar verdwijning, heeft Cyril een tijdelijk verlof aangevraagd en is hij, hoewel minder intensief, nog steeds opzoek naar zijn vrouw, hopend haar snel terug te vinden...

x Trivia
x Cyrils trouwring is een simpele, gouden ring. Hij en zijn vrouw wilde geen grootse stenen en tierlantijntjes omdat ze beide wisten dat hun huwelijk niet op romantische liefde gebaseerd was. Hij draagt zijn ring aan zijn linkerhand.

x Cyrils moeder is overleden toen Cyril 2 jaar oud was. Zijn vader werd ziek toen hij 17 was. Hij leerde zijn toekomstige vrouw kennen toen hij 18 was en trouwde met haar toen hij net 19 was. Zijn vader overleed op zijn 19e. Zijn vrouw raakte vermist op zijn 19e.

x Met zijn vuurkracht is Cyril instaat zichzelf en dingen die hij aanraakt te verwarmen. Hij kan dus van zijn lichaam een kacheltje maken of een blaadje aanraken en het zo erg verhitten dat het in de fik vliegt. Op een goede dag, als hij mentaal en fysiek goed uitgerust is, kan hij ook vonken creëren. Zijn kracht is niet sterk genoeg grote dingen te doen smelten, maar kleinere makkelijk smeltbare objecten lukt hem wel. Ook kan hij anderen flink branden, hoewel het hem wel veel energie kost. Cyril is niet erg afhankelijk van zijn krachten, voor hem zijn ze meer een extra'tje waar hij op zich ook wel zonder mee kan leven.

x Cyril is niet bepaald een kuddedier. Hij heeft zijn hele leven redelijk afgescheiden van de roedel geleefd. Hij erkend zijn lidmaatschap, maar heeft verder niet zo veel interesse in zijn roedel. Hij is erg op zichzelf en heeft ook weinig behoefte zich veel met de roedel te gaan bemoeien. Mocht het echter nodig zijn, dan zal hij de anderen in de roedel wel te hulp schieten of om hulp vragen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cyril Lavrentiy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: IC :: CHARACTER-
Ga naar: