IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Gaven

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
IC Posts : 5

BerichtOnderwerp: Gaven   do nov 05, 2015 5:57 pm


Rigor Mortis; Gaven


Hier komt een verzamellijst te staan van alle gave die gegeven zijn aan spelers. Deze gave zijn ook terug te vinden op het profiel en in de berichten van de desbetreffende spelers. Gaves zijn te verdienen via otm's en het verkrijgen van een belangrijke rang. Matthew houd het gebruik (en misbruik) van gaves streng in de gate. Elke gave is op te bouwen en sterker te maken via de rpg. Gebeurd dit te snel of is je karakter meteen oppermachtig zullen gevolgen komen diemkunnen uitdraaien op het verlies van je gave. Wij verwachten dat iedereen respectvol met elkaar omgaat en deze gaves een uitbreiding zijn van de karakters en de rpg.

Gave - speler - Segment - Minimum ic posts volgende segment
Partner animal ||Baby bird|| - Matthew - zwak - 33
Wallcrawling - Inej - Sterk
Partner animal ||Crow|| - Ráh - zwak - 30
Invisibility - Mathias - zwak - 43
Partner animal ||Raccoon|| - Allenque - 44

Weather manipulation - zeer zwak - Nadir - 34
Telekenisis - zeer zwak - Matthew - 53
Telekenisis - zeer zwak - Zale - 57
Reality manipulation - zeer zwak - Syrax - 52

Summoning - Leorina - zeer zwak - 34
Mind Control - Inej - onder gemiddeld - 74
Body Possesion - Ráh - zeer zwak - 30
Time Manipulation - Mathias - zeer zwak -79


Wil jij jouw gave sterker maken en dit ook officieel aan te geven stuur dan Matthew een pm met je topic waarin beschreven wordt hoe je sterker wordt. Dit kan een training zijn of een gevecht. De keuze is vrij aan jou. Zorg er wel voor dat Matthew dit topic ziet anders geld het sterker worden niet.

Alle gave zijn opgedeeld in segmenten.
De zwakkere gave hebben drie segmenten.
Zwak - Middelmatig - Sterk

De gemiddelden gave hebben er vijf
Zeer zwak - Zwak - gemiddeld - boven gemiddeld - sterk

De sterke gave hebben er 8
Zeer zwak - Zwak - Onder gemiddeld - Gemiddeld - boven gemiddeld - Sterk - Zeer sterk - goddelijk

Tussen elk 'level' moet minimaal 30 posts zitten om het eerlijk te houden. Een teamlid kan altijd jouw upgrade afwijzen als je 30 mini posts geschreven hebt in bijvoorbeeld 1 week. Het is niet de bedoeling om als een gek je gave omhoog te gaan werken om sterker te zijn dan anderen.

Je kan ook via een otm prijs jouw gave een segment omhoog zetten zonder extra topics! Let op dit geld bij alle gaven zo tot het laatste segment. Bij de sterkste gaven zijn dit de laatste twee segmenten die je niet via OTMS kan halen.

Ook mag een karakter meerdere gaven hebben. Natuurlijk letten wij er op of deze niet allemaal alleen maar van de sterkste soort zijn.
Als er teveel actieve spelers met dezelfde gave zijn zal deze tijdenlijk weggehaald worden uit de lijst om het eerlijk te houden.

Het hoger worden in rang van de roedel levert ook nog wat op. Hier onder staat wat voor soort gave er gegeven wordt per rang;
Soldier - Geen rang
First Class Soldier - Keuze uit zwaktste gave
Specialist - Keuze uit middelmatige gave
Lieutenant - Keuze uit sterke gave
General - Keuze uit een zwakke gave en een sterke gave

Ben je in rang gestegen in de roedel kan je dat via een pm aan Matthew aangeven en welke gave je dan wil. Dit zal vervolgens bijgewerkt worden.
Laatst aangepast door Rigor Mortis op di nov 17, 2015 7:43 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rigor-mortis.actieforum.com
IC Posts : 5

BerichtOnderwerp: Re: Gaven   do nov 05, 2015 5:57 pmZwakke Gave;;
Extra Bodypart;; een extra lichaamsdeel zoals Hoorn of vleugels. Deze mogen zowel in mensen vorm als wolf vorm zichtbaar zijn. Let wel op krachten gerelateerd aan hoorns in mythologie zijn hier niet bijgevoegd! Je hoorn heeft dus geen extra krachten.
Partner animal;; een dier als partner bij je zoals een konijn of raaf. Met dit dier kan jij communiceren maar anderen niet. Let op een wolf mag niet als partner dier
Invisibility;; je bent enkel onzichtbaar op de momenten waarop jij zo kiest, je kan niet onbeperkt onzichtbaar blijven en kan slechts eens per dag onzichtbaar worden.
Extra speed;; sneller dan de snelste mens of wolf weet jij jezelf voort te bewegen.
Aura vision;; door het zien van andermans aura kan jij anderen beter inschatten en hun karakter beter begrijpen zonder je tegenspeler te kennen.
Wallcrawling;; je voortbewegen van muur tot muur of zelfs plafonds. Op verticale vlaktes komen brengt grootte voorsprongen in een gevecht en zeg nou zelf. Wie wil niet spiderman uithangen.
Size shifting;; groter of kleiner worden naar keuze. Overmeester jij je tegenspeler door reusachtig groot te worden of schiet jij juist weg ter grootte van een muis?


Gemiddelden Gave;;
Astral projection;; je kan meerdere kopieën van jezelf maken die levens echt lijken op zichzelf bewegen. Als je deze kracht krijgt is deze op minimale kracht en alleen door posts wordt deze sterker, uiteindelijk kan je een maximum van 10 kopieën maken.
Telekenisis;; met je geest kan je levenloze voorwerpen verplaatsen. Deze kracht wordt via posts sterker en kan zelfs uitgebreid worden tot levenden objecten.
Body part manipulation;; herveranderen van een deel van jouw lichaam in een wapen. Denk aan een bijl voor een hand of een zwaard als arm. De opties zijn eindeloos en de resultaten dodelijk. Toch kan een lichaamsdeel manipuleren tot wapen ook gevaarlijk zijn voor de drager zelf dus pas op voor je jezelf steekt.
Sound manipulation;; alles bestaat wel uit geluid om je heen en door dit aan te passen naar je eigen toon kan je gelukkigen maken of juist iemand tot waanzin drijven. Let op, je beheerst de geluiden in de omgeving, spraak valt hier niet onder, je kan dus niet belalen wat iemand zegt.
Flora manipulation;; alle levende planten om je heen staan op jouw commando in om je te helpen in je dagelijkse leven of in een gevecht. Let op! Deze kracht bestaat alleen uit planten geen dieren of bacteriën. Schimmels zoals paddenstoelen vallen hier wel omder.
Weather manipulation;; bepaal her weer zelve. Hoewel dit ook een tijdelijk effect is kan het extreem handig zijn in een lange tijd van droogte of als je je vijand wil wegspoelen, het is hoe jij je krachten wil gebruiken. Ik dwing niemand om te vechten (echt niet...)
Reality warping;; de realiteit zelf veranderen. Oftewel de grootste dromen of nachtmerries van jouw tegenspeler voor diens ogen laten gebeuren, niets in de alternatieve realiteit die jij schept bestaat, lichamelijk kan jouw kracht niemand iets aan doen. Mentale schade.. Is een ander verhaal.
Portal creation;; snel van hot naar her verplaatsen? Dam is deze gave de kracht die jij nodig hebt. Het begint met portalen waar enkel jij doorheen kan op zeer korte afstanden maar train het genoeg en zometeen sta jij met je element midden in vijandelijk gebied voor de perfecte ambush.


Sterke Gave;;
Summoning;; het oproepen van een dier beest of zelfs demoon vanuit de onderwereld ligt in jouw handen. Let op, deze kracht begint bij het oproepen van kleine dieren en kan slechts langzaam aan opgebouwd worden tot grotere wezens.
Mind control;; de mogenlijkheid om de geest van je vijand in te kruipen en deze compleet naar je eigen hand te zetten. Let wel op. Voornamelijk met jongeren gaat dit makkelijk. Oudere geesten zijn moeilijker in te breken en kunnen ook sneller losbreken. Deze gave begint klein met slechts enkele woorden in iemands geest brengen maar kan uitgebreid worden tot iemand compleet afhankelijk maken van jouw inbreng.
Memory manipulation;; de herinneringen van je tegenspeler beinvloeden is een grote gave. Slechte herinneringen weghalen of juist inbrengen, het is aan jou om te beslissen hoe je deze gave gebruikt. Een herinnering manipulatie is echter niet blijvend en het ligt aan de mentale staat van je tegenspeler hoe lang die de herinnering vasthoud, ook ligt dit aan jouw eigen kracht. Hoe meer je er mee oefent, hoe beter je wordt.
Time manipulation;; het naar de hand zetten van tijd zelf. Ook wel tijdrijzen genoemd is wellicht het meest krachtige wapen dat je kan bezitten. Extreem moeilijk te verkrijgen en te hanteren kan elke kleine fout jou zelf al in een omeindige ruimte waar tijd niet bestaat plaatsen, wees dus uiterst voorzichtig met deze kracht. Zwakke zielen zijn niet geschikt om zo veel kracht te verkrijgen.
Body possession;; de spieren van jouw vijand over nemen. Als een poppetje naar jouw hand laten dansen. Een extreem moeilijke gave om te beheersen en dient heelnveel getraind te worden voor het beheerst kan worden. Dan is het nog maar de vraag of je een vrijwilliger kan vinden om je gave op uit te testen..We go together or we don't go down at all
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://rigor-mortis.actieforum.com
 
Gaven
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: HANDBOOK :: INFORMATION-
Ga naar: