IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Informatietopic Terra

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
General
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 20 human years old
Partner:
Quote: ❝ A SHADOW cast upon the wall is a SILHOUETTE and nothing more. ❞

BerichtOnderwerp: Informatietopic Terra   do dec 17, 2015 3:53 pm" We are the blood that runs through our veins. "

[ general ] Ráh

[ Lieutenant ] X

[ Members ] 10


Klik HIER om je bij Terra aan te melden!
Terra is een van de grootste roedels in Rigor Mortis. Het roedelgebied bevindt zich in het zuiden van Rigor Mortis en is relatief klein ten opzichten van de territoria van de andere drie roedels. Het gebied is echter zeer gevarieerd en over het algemeen vol met veel verschillende prooien. Er is een zeer geschikt bos om in te jagen en verder beschikt Terra ook over goede gebieden om in te trainen en samen te komen. Terra grenst aan Aqua en Ignis en heeft momenteel met beide roedels een neutrale relatie. De shifters in Terra beschikken over het element aarde en hebben vaak vele karaktereigenschappen die overeen komen met elkaar en hun element. De leden van Terra zij vaak zeker van zichzelf, hebben ze duidelijke meningen en zijn recht door zee. Het zijn harde werkers en geven niet snel op. Leden van Terra kunnen zeer zakelijk en direct zijn, maar zijn ook ontzettend loyaal en kunnen zeker tegen een stootje. Ze zijn over het algemeen echter ook koppig en moeilijk op andere gedachten te brengen. Ook hebben ze vaak vooroordelen, maar het instinct van een Terra shifter is subliem. De roedel is onder leiding van Ráh en heeft momenteel geen Lieutenant.

ranks

Het rangensysteem werkt in Terra hetzelfde als in de andere roedels. In totaal zijn er 5 rangen, waarbij iedere rang een andere rol en hoeveelheid invloed in de roedel heeft. In Terra is het stijgen in rangen echter geen eitje: Men heeft inzet, uithoudingsvermogen en kracht (mentaal en/of fysisch) nodig om in aanmerking te komen tot promotie. Onmogelijk is het echter niet en Terra stimuleert haar leden ook erg om naar promotie te streven. Hoewel in Terra dezelfde rangen zijn als de andere drie roedels, zoekt Terra natuurlijk wel naar andere soorten wolven voor bepaalde rangen. Hieronder nogmaals het lijstje rangen en wat ze specifiek voor Terra inhouden.

GENERAL: Alle elementen hebben een General. Van dit persoon wordt verwacht om de shifters van zijn of haar element in de gaten te houden en deze aan te spreken wanneer hij of zij merkt dat er dingen uit de hand beginnen te lopen. In Terra moet de General veel gemeen hebben met zijn of haar element. Dezelfde kracht en uithoudingsvermogen moet terug te zien zijn in de leider van de roedel. Ze moeten tegen een stootje kunnen en zich niet zomaar uit het veld laten slaan. Natuurlijk moet de General ook over enige charisma en goed leiderschap bezitten. De General is het voorbeeld en de vertegenwoordiger voor en van de roedel en moet zich dus volledig voor de roedel inzetten.

LIEUTENANT: Zodra de General een shifter heeft gevonden die hij of zij genoeg vertrouwd kan hij beslissen deze de rang 'Lieutenant' te geven. De Lieutenant staat aan de zijde van de General en helpt hem zijn element in de gaten te houden en de vrede te bewaren. De General (vooral Ráh) is in Terra erg afhankelijk van zijn Lieutenant: Hij of zij moet 100% te vertrouwen zijn en functioneert binnen de roedel als het tweede brein. Hoewel de General een totalitaire leider is, luistert hij graag en goed naar zijn/haar rechterhand en is de mening van de Lieutenant erg belangrijk. Net als de General moet de Lieutenant over charisma en goed leiderschap beschikken, maar de Lieutenant kan alsnog een complete tegenpool van de General zijn, zo lang er maar een goede band en goede samenwerking is tussen de Lieutenant en de General.

SPECIALISTS: Deze shifters worden gezien als 'te vertrouwen' en hebben een kleine inbreng op de ideeën van de twee hogere rangen. Zowel de General, Lieutenant en de roedel moeten vertrouwen hebben in dit persoon. Als RPG-er maak je door actief en goed posten kans op het promoveren naar deze rang. In Terra zijn Specialists letterlijk specialisten: Zij specificeren zich in een bepaald vak. De standaard vakken zijn spion, verdediger en strijder, maar daarbuiten is ook vrijwel alles toe gestaan, bijvoorbeeld een shifter die zich specialiseert in het gebruik van zijn element of de jacht. Specialists kunnen First Class Soldiers en gewone Soldiers onder hun vleugel nemen en als mentor functioneren. Hiermee kunnen ze een lagere rang kwalificeren voor de rang Specialist.

FIRST CLASS SOLDIER: Deze shifters hebben iets meer aanzien dan de gewone Soldiers, en ook meer beheersing over hun krachten. Deze shifters hebben zich aan de General of Lieutenant bewezen en zijn daardoor gepromoveerd. In tijden van vrede zal er binnen de roedel weinig verschil tussen First Class en gewone Soldiers te zien zijn, maar in gespannen tijden zal dit verschil erg duidelijk worden. First Class Soldiers krijgen dan een squad van 3 à 4 Soldiers toegewezen die zij moeten leiden tijdens een strijd of als zij opdrachten krijgen van een hogere rang. In tijden van rust leidt een First Class Soldier de jacht wanneer er geen hogere rang aanwezig is of deze niet wilt/niet in staat is zelf te leiden.

SOLDIERS: Dit zijn de 'gewone', overige leden van de roedel. Hoewel zij weinig te maken hebben met het bestuur, is de algemene mening van de Soldiers wel belangrijk. De Soldiers zijn de spieren en botten van de roedel en worden en hierdoor (in combinatie met hun grote aantal) zijn zij toch een belangrijk en essentieel deel van de roedel.

Members


  • GENERAL

• Ráh  • LIEUTENANT

• Unoccupied  • SPECIALISTS

• Unoccupied  • FIRST CLASS SOLDIERS

• Unoccupied  • SOLDIERS

• Allanque
• Charlie
• Eliona
• Genos
• Hazel
• Izra
• Lorenzo
• Luke
• Nadir

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
General
avatar
Man
IC Posts : 14

Character sheet
Leeftijd: 20 human years old
Partner:
Quote: ❝ A SHADOW cast upon the wall is a SILHOUETTE and nothing more. ❞

BerichtOnderwerp: Re: Informatietopic Terra   di dec 29, 2015 8:34 pm

update
De koude temperaturen van de winter hebben ook Terra territoria bereikt. Deze winter is de prooi onverwachts schaarser geworden, waardoor het voeden van de roedel wat lastiger zal gaan worden. Met alle voorraden waarover de roedel momenteel beschikt, zouden ze de winter echter moeten kunnen overleven. Er wordt van de Soldiers verwacht dat ze frequenter en ook op andere plekken dan Woodshade zullen jagen. Door inzet te tonen en veel in de roedel en de jacht te investeren, maak je als Soldier, First Class Soldier en Specialist ook kans op een promotie!


De verhaallijn 'Watch out, Beware!' is van start gegaan en ook Terra speelt hierin een grote rol. Hoewel de roedel onschuldig is, zijn leden toegestaan om op kleine schaal extra verdacht te lijken en hiermee de vijandigheid/verdenkingen van jegens de roedel te versterken. Bijvoorbeeld door het vertellen over de schaarse prooi of zich vlakbij/op Ignis territorium te wagen. Naarmate de verhaallijn verder zal gaan, zullen er ook vanuit de leiding van Terra drastischere maatregelen genomen gaan worden. Natuurlijk ben je niet verplicht om mee te doen met de verhaallijn en kan je zelf kiezen of de verhaallijn jouw karakters aantast of niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Informatietopic Terra
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rigor Mortis :: RIGOR MORTIS :: IC :: PACKS :: TERRA-
Ga naar: